Τα πάντα για το γάμο στην Κύπρο με ένα κλικ 
  JOIN OUR NEWSLETTER
Home - Bridal Beauty - Bridal hair trends

{ Bridal hair trends }

Λουλούδια στα μαλλιά... επιστρέφουν δυναμικά!

Η τάση που θέλει τα λουλούδια να στολίζουν και να αναδεικνύουν το νυφικό χτένισμα επέστρεψε δυναμικά! (πηγή φωτογραφιών Pinterest)

Ίσως να είναι λόγω μιας γενικότερης ανάγκης για περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή μας ή λόγω μιας νοσταλγικής τάσης γι’ άλλες καλύτερες εποχές.

Πάντως είναι γεγονός ότι οι κορδέλες, οι γιρλάντες ή τα κουάφ με λουλούδια, αληθινά ή ψεύτικα, μικρά ή μεγάλα, αποτελούν πια must για τη νύφη του φετινού καλοκαιριού. Κι αν θέλετε περισσότερους λόγους για να σας πείσουν να υιοθετήσετε το εν λόγω στυλ, θα σας πούμε πως με floral headpieces στόλισε τις νύφες του και ο οίκος Pronovias στο τελευταίο του fashion show. Λουλούδια στα μαλλιά είδαμε πρόσφατα να στολίζουν την ηθοποιό Keira Knightley, όταν ντύθηκε νυφούλα.

Εκείνο που απομένει είναι να αποφασίσετε το είδος των λουλουδιών (αν θα είναι μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, παιώνιες…), που θα συμπληρώσουν το νυφικό σας χτένισμα. Κατάλληλα χτενίσματα για λουλούδια στα μαλλιά είναι τα κυματιστά μαλλιά (που παραπέμπουν λίγο στα 70s), τα σινιόν και οι ελαφριές μπούκλες. 

Αν λοιπόν σκέφτεστε και εσείς την εκδοχή φρέσκων ή ψεύτικων λουλουδιών στα μαλλιά σας, ρίξτε μια ματιά στις πιο κάτω φωτογραφίες, ώστε να πάρετε ιδέες για το πώς θα υιοθετήσετε την εν λόγω τάση.

   

Search Button
Complice side
Pergamos
GALA MONTENAPOLEONE
ONCE UPON A TIME
CONEQ
Catercom
Kouross
Gamos & nyfiko
Periodiko Vaptisi

gamosmagazine.com.cyall you need to know about planning your wedding in Cyprus 

A.E. Idees Publications

Address:
Ηλία Βενέζη 2Α, 2042
Athienitis Strovolos Park, γρ. 304
Στρόβολος, Λευκωσία,
Κύπρος

Τηλ:.
22666222
Email:
gamos@idees.com.cy

Contact Us
Wedding Decoration Honeymoon Wedding Diary Wedding Vendors Cyprus
Bridal Dresses Groom Suits Wedding Jewelry Real Weddings Cyprus
Wedding Reception Bridal Beauty Bridal Shoes Wedding Competitions
Wedding Cakes Wedding Photographer Bridal Bouquets  GAMOS SHOW
Wedding
Exhibitions in Cyprus
Copyright Idees Publications | Designed and Developed by eBOS Technologies  | powered by WiseBOS C.M.S                follow gamosmagazine