ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ  - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΜΙΑ ΝΥΦΗ

Παντρέυεσαι και ήδη έχεις αρχίσει να μπαίνεις στην τελική ευθεία για τις προετοιμασίες της νυφικής σου εμφάνισης. Ανάμεσα στα τόσα άλλα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία και στο μακιγιάζ σου, καθώς εκείνη τη μέρα θα πρέπει να λάμπεις. Για να αποφύγεις λοιπόν κάποια συνηθισμένα λάθη, διάβασε τις πιο κάτω συμβουλές ώστε να μην την ...πάθεις! 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

1.
Κάνε άφοβα το ψεύτικο μαύρισμα αν το έχεις αποφασίσει, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο χρονικό διάστημα για δύο τουλάχιστον δοκιμές και να είναι κατάλληλο με την εποχή που θα παντρευτείς.

2. Να φοράς μια μπλούζα στο χρώμα του νυφικού σου την πρώτη φορά που θα δοκιμάσεις τα χρώματα για το νυφικό μακιγιάζ σου, ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα του τελικού αποτελέσματος.

3. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα μάτια.  Φρόντισε να τα φωτίσεις με το κατάλληλο concealer, εξαφανίζοντας παράλληλα και τους μαύρους κύκλους.
4. Διάλεξε ένα λουκ που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τη φυσική ομορφιά σου.

5. Επέλεξε κάτι φρέσκο και όχι τελείως άτονο, γιατί θα πρέπει να δημιουργηθεί αντίθεση με το λευκό χρώμα του φορέματός σου. Εκτός εάν το νυφικό σου θα είναι σε άλλο χρώμα. 

6. Μην ξεχάσεις το ρουζ, το οποίο θα αναδείξει όλο το make up.
ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ

1. Να δοκιμάσεις το μακιγιάζ σου με ακατάλληλο φωτισμό.

2. Να διαλέξεις μία βαριά βάση, γιατί το αποτέλεσμα θα φανεί και στις φωτογραφίες, μέχρι και στα μάγουλα των καλεσμένων.

3. Να φωτίσεις υπερβολικά την περιοχή κάτω από τα μάτια. Σίγουρα δεν θέλεις να εμφανιστείς στο νυφικό αλμπουμ σαν ζόμπι!

4. Να εφαρμόσεις το make up μόνο στο πρόσωπο. Συνέχισε στο λαιμό και στους ώμους, ειδικά αν φοράς ένα strapless νυφικό. Ειδάλλως θα μοιάζει το πρόσωπό σου λες και είναι από άλλο σώμα.

5. Να βάψεις τα μάτια σου με πολύ σκούρες σκιές. Άσε το smoky λουκ για το κλαπ, γιατί στο γάμο υπάρχει ο κίνδυνος μουτζουρώματος, όσο αδιάβροχο κι αν είναι το μακιγιάζ σου (όλο και κάτι θα σε κάνει να συγκινηθείς).
Contact our department