ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | ΟΡΓΑΝΩΣΗ

MARINA ALEXANDROU CREATIONS


+357 99 237154

Ελλάδος 117, Λεμεσός


Αν θέλετε όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής σας να σας μείνουν αξέχαστες, θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα μαργαριταράκι που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης της Λεμεσού και ονομάζεται MARINA ALEXANDROU CREATIONS.
Ένα εργαστήρι τέχνης γεμάτο χρώματα και φαντασία. Ένας ξεχωριστός χώρος, που μπορείτε να βρείτε μοναδικές χειροποίητες κατασκευές που θα ταυτιστούν με τις πιο ωραίες σας αναμνήσεις.
Με την πολύχρονη γνώση και εμπειρία στη ζωγραφική και την κατασκευή σκηνικών, η ζωγράφος Μαρίνα Αλεξάνδρου αναλαμβάνει να δημιουργήσει για σας τη διακόσμηση του γάμου σας όπως επίσης και τη θεματική σας βάφτιση.
Από τη διοργάνωση και τη διακόσμηση μέχρι τις μπομπονιέρες, τα στέφανα, τα ποτήρια, ακόμη και το Candy table και ο,τι άλλο εσείς θέλετε γι΄αυτή την τόσο ξεχωριστή  ημέρα (γάμου ή βάφτισης).
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ονειρευτείτε και να χαλαρώσετε. Όλες οι λύσεις που θα σας προτείνει η δημιουργός Μαρίνα Αλεξάνδρου προσαρμόζονται πάντα στο διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.
Στον ίδιο χώρο θα βρείτε επίσης χειροποίητα δωράκια για πάρτυ καθως και εποχιακά δώρα με φυσικά και σύγχρονα υλικά. Πίνακες, εικόνες,  καδράκια, ζωγραφισμένα φλυντζάνια και κεριά, όλα με την υπογραφή και την αγάπη της δημιουργού, Μαρίνας Αλεξάνδρου.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε εδώ άμεσα με τον πελάτη

Contact our department