ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ

SELFIES ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Σας έκανε πρόταση γάμου ο/η σύντροφός σας; Τώρα αρχίζει το πιο διασκεδαστικό κομμάτι: να...μοιραστείτε με όλους το μονόπετρό σας. Κι όταν λέμε να το μοιραστείτε, εννοούμε φυσικά να το δείξετε στα κοινωνικά δίκτυα ακολουθώντας τη νέα φρενίτιδα με τις ring selfies φωτογραφίες! Το κάνουν οι διασημότητες, γιατί όχι και εσείς; Κι όπως σε όλες τις φωτογραφίες, έτσι και στις ring selfies, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να έχετε το πιο τέλειο αποτέλεσμα, που θα ανακοινώνει τον αρραβώνα σας καταφέρνοντας να συγκεντρώσει αμέτρητα likes και σχόλια.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ
Αν θέλετε το νέο του αρραβώνα σας να διαδωθεί με ταχύτητα φωτός, δοκιμάστε κάτι το διαφορετικό, στήνοντας ένα σκηνικό ρομαντικό. Οπόταν δώστε σημασία στο φόντο που θα φαίνεται (σ.σ. αποφύγετε οτιδήποτε είναι υπερβολικό διότι θα τραβάει την προσοχή αλλού) και σκηνοθετήστε τη στιγμή με πρωταγωνιστές εσάς. Βγείτε στην ταράτσα μιας πολυκατοικίας και την ώρα που θα σας δίνει γονατιστός/η το μονοπέτρο ζητώντας σας σε γάμο, να σας βγάζει και μια selfie με φόντο την πόλη...Ή βγάλτε μια seflie των χεριών σας την ώρα που θα κρατιούνται σφιχτά, τονίζοντας τόσο το δακτυλίδι, όσο και τον έρωτά σας.
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ
Bάζοντας χειρόγραφες λεζάντες στη φωτό, είτε γράφοντας επάνω στο φλιτζάνι του πρωινού σας καφέ "Μοιάζω με αρραβωνιασμένη με αυτό το δακτυλίδι;". Μια άλλη καλή ιδέα είναι να γράψετε επάνω στο χάρτινο ποτήρι του καφέ που θα αγοράσετε (σ.σ. στο σημειό που συνήθως γράφει caramel macchiato)... τη φράση bride to be. Ζητήστε από κάποιον να σας φωτογραφίσει με τον εν λόγω καφέ κρατώντας τον με τρόπο ώστε να φαίνεται και το μονόπετρο. Διαφορετικά...κόψτε ένα κομμάτι χαρτί γράψτε επάνω του "είπα ναι", αγκαλιάστε τον και όπως είστε έτσι αγκαλιασμένοι, βγάλτε selfie με το χαρτί να φαίνεται ως κεντρικός πρωταγωνιστής.
ΣΤΗ ΦΥΣΗ
Βγείτε έξω στην παραλία, στην πόλη, στο βουνό και φωτογραφίστε σωστά το δακτυλίδι του αρραβώνα σας χρησιμοποιώντας φυσικό φως. Προσοχή όμως στις σκιές...

ΞΕΧΑΣΤΕ.. ΠΟΖΕΣ ΚΛΑΣΙΚΕΣ
Προτιμήστε κάτι πιο αυθόρμητο. Φυσικά αν θέλετε να δώσετε ένα vintage ύφος στις φωτογραφίες σας, προτιμήστε να το κάνετε αυτό με τα ειδικά εφφέ ή φίλτρα που προσφέρουν πλέον οι διάφορες εφαρμογές (apps) για φωτογραφίες.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΟΥ
Ασχέτως αν αποκαλούνται selfies, οι πιο πετυχημένες selfies δεν είναι εκείνες που βγάζετε μόνες σας. Διότι οι άλλοι μπορούν να δουν πράγματα που εσείς δεν βλέπετε καθώς προσπαθείτε και να ποζάρετε, αλλά και να βγάλετε τη φωτογραφία ταυτόχρονα. Μια καλή ιδέα είναι να σας βγάλει κάποιος τρίτος την ώρα που εσείς δείχνετε πως βγάζετε selfie με τον αγαπημένο σας. Θα είναι σε πρώτο πλάνο το χέρι σας με το μονόπετρο την ώρα που προσπαθείτε να πατήσετε το κλικ, ενώ στο φόντο θα είστε τα δύο σας σε μια τρυφερή στιγμή...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ
Αφού λοιπόν θα ...εκθέσετε τα χέρια σας σε όλους του γνωστούς σας και μη, καλό θα ήταν να παρουσιάσετε ένα χέρι ενυδατωμένο με περιποιημένα νύχια. Αν τα χέρια είναι ξηρά και τα νύχια σπασμένα, το μονόπετρο θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα δει κανείς.