ΝΥΦΙΚΑ

COMPLICE-STALO THEODOROU


Μνασιάδου 22, Λευκωσία / Ατελιέ: Μ.Κουσουλίδη 2, Τσέρι, Λευκωσία


Η Complice-Stalo Theodorou παρουσιάζει τη νέα της  συλλογή ‘‘Fairy’ που αποτελείται από 60 δημιουργίες υψηλής αισθητικής και ραπτικής πάντα με το γνωστό avant garde ύφος και τη φιλοσοφία του Οίκου.

Πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας αποτελούν οι νεράιδες, τα αερικά του δάσους και οι νύμφες από τη μυθολογία. Έτσι οι δαντέλες, τα τούλια, το μετάξι και η λάμψη των κρυστάλλων μετατρέπονται σε αέρινες, ανάλαφρες και παιχνιδιάρικες δημιουργίες με κίνηση και ροή που αντανακλώντας το φως, χαϊδεύουν αγκαλιάζοντας το γυναικείο σώμα και μεταμορφώνουν τη σύγχρονη  γυναίκα σε εξωτική, μυστηριώδη, σαγηνευτική παρουσία που μαγνητίζει τα βλέμματα και που μέσα από τη φαντασία και το μύθο αναδύεται η νύφη του σήμερα.

Σπάζοντας τα σύνορα της Κύπρου, η σχεδιάστρια εδώ και χρόνια γίνεται γνωστή και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα οι δημιουργίες της να φιγουράρουν σε βιτρίνες μεγάλων οίκων ανά τον κόσμο όπως στη Μόσχα, Νέα Υόρκη, Λος  Άντζελες, Λονδίνο και πολλές άλλες πόλεις.
Στην Ελλάδα οι δημιουργίες της βρίσκονται σε περισσότερους από 30 Οίκους νυφικών.
Τα τελευταία τρια χρόνια παίρνει μέρος και  στο Athens Bridal Fashion Week που διεξάγεται στο Ζάππειον Μέγαρο, όπου παρουσιάζει τη δουλειά της σε fashion showς που ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητα τους και προκαλούν κύματα ενθουσιασμού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department