ΝΥΦΙΚΑ

COMPLICE-STALO THEODOROU


+357 22 381856

Μνασιάδου 22, Λευκωσία / Ατελιέ: Μ.Κουσουλίδη 2, Τσέρι, Λευκωσία


“Secret Garden” 2018: Κάθε συλλογή είναι και μια νέα γέννηση γι’ αυτό και κάθε φορά η αλυσίδα του DNA της είναι διαφορετική, διατηρώντας όμως πάντα την αυθεντικότητα, την ποιότητα και το ξεχωριστό στυλ και ύφος της Complice-Stalo Theodorou.
Η συλλογή αυτή άρχισε να δημιουργείται μέσα από τη προσεκτική και σωστή επιλογή των πιο σύγχρονων, ποιοτικών και ιδιαίτερων υλικών. Τα υλικά αυτά, οι Γαλλικές δανδέλες, οι μεταξωτές μουσελίνες, τα τούλια και τα χειροποίητα κεντήματα μεταμορφώθηκαν και συνδυάστηκαν μεταξύ τους ώστε να αναγεννηθούν και να αποχτήσουν μια μοναδική καινούργια ταυτότητα. Αυτή τη φορά το παιχνίδι με τα υλικά έφερε ένα μεθυστικά ρομαντικό αποτέλεσμα, με κίνηση, φινέτσα, παλμό, αισθησιασμό και θηλυκότητα που δεν θα μπορούσε να έχει άλλο όνομα από αυτό του μυστικού κήπου. Του μυστικού κήπου της ψυχής κάθε γυναίκας που ψάχνει και βρίσκει αυτό το σπάνιο και πολύτιμο φόρεμα που την αντιπροσωπεύει και θα αγγίξει την καρδιά, τη ψυχή και το σώμα της την πιο σημαντική μέρα της ζωής της, αυτή του γάμου της.
Σπάζοντας τα σύνορα της Κύπρου, η σχεδιάστρια εδώ και χρόνια γίνεται γνωστή και στο εξωτερικό με αποτέλεσμα οι δημιουργίες της να φιγουράρουν σε βιτρίνες μεγάλων οίκων ανά τον κόσμο όπως στη Μόσχα, Νέα Υόρκη, Λος  Άντζελες, Λονδίνο και πολλές άλλες πόλεις.
Στην Ελλάδα οι δημιουργίες της βρίσκονται σε περισσότερους από 30 Οίκους νυφικών.
Τα τελευταία τρια χρόνια παίρνει μέρος και  στο Athens Bridal Fashion Week που διεξάγεται στο Ζάππειον Μέγαρο, όπου παρουσιάζει τη δουλειά της σε fashion showς που ξεχωρίζουν για τη διαφορετικότητα τους και προκαλούν κύματα ενθουσιασμού.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επικοινωνήστε εδώ άμεσα με τον πελάτη

Contact our department