ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΟΥΡΤΕΣ

Γαμήλιες τούρτες με καλλιτεχνική διάθεση! Τα λατρέψατε ως μοτίβα σε φορέματα και μπλούζες, αφού εδώ και καιρό όλοι οι μετρ της μόδας τα προτείνουν. Τώρα ήρθε η ώρα, τα αγαπημένα σας λουλούδια να ...ανθίσουν και να στολίσουν τη γαμήλια σας τούρτα με καλλιτεχνική διάθεση. Πάρτε κάποιες ιδέες για τούρτες που ξεχωρίζουν ως έργα τέχνης.
ΦΙΝΕΤΣΑ
Χλιδή και αριστοκρατία του 16ου αιώνα. Σ᾽ αυτό παραπέμπει αυτή η γκρι, γαμήλια τούρτα με τα χρυσά ανάγλυφα λουλούδια, που ανυψώνεται σε τέσσερα επίπεδα. Για να αποκτήσει περισσότερη ζωντάνια μπορείτε να τη στολίσετε σε κάποια σημεία με αληθινά λουλούδια.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ
Γαμήλια τούρτα δύο επιπέδων με μοτίβο από λουλούδια, που τονίζονται ακόμα περισσότερο χάρις τις χρυσές λεπτομέρειες και τα όμορφα διακοσμητικά λουλούδια. Ταιριάζει σε γάμους ρομαντικούς με μια δόση αριστοκρατικής υπερβολής.
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ
Αν στο γάμο σας θέλετε να έχετε μια αύρα της Μεσογείου, πινελιές που φέρνουν στο μυαλό συνειρμικά σπανιόλες να χορεύουν φλαμέγκο με τα λουλουδάτα φορέματα, τότε καλό θα ήταν να αντιγράψετε αυτήν την πληθωρική, γαμήλια τούρτα.

VINTAGE
Λευκή, γαμήλια τούρτα διακοσμημένη με vintage μοτίβο από λουλούδια και χρυσά φύλλα, που μοιάζει λες και μόλις αφίχθει από το... παρελθόν.

ΜΠΟΕΜ
Αφηρημένη ακουαρέλα στα δύο από τα τέσσερα επίπεδά της... Αποτέλεσμα μια ξεχωριστή γαμήλια τούρτα, που ταιριάζει σε γάμους μποέμ.
ΑΕΡΙΝΗ
Λευκή, γαμήλια τούρτα σε τρία επίπεδα με χρυσές και φούξια πινελιές, που θυμίζουν αέρινα υφάσματα. Ταιριάζει σε γάμους με ύφος ρομαντικό.

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ
Γαμήλια τούρτα σε τρία επίπεδα με μωσαϊκά μοτίβα λουλουδιών. Ταιριάζει σε γάμους ανοιξιάτικους με country χαρακτήρα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ
Γαμήλια τούρτα με καλοκαιρινή διάθεση στολισμένη με pop art μοτίβα φρούτων. Χαρούμενα χρώματα, που θα ζωντανέψουν σίγουρα το μπουφέ των γλυκών σας.
TRES CHIC
Τούρτα tres chic που παίζει με το μαύρο και το λευκό, ενώ μικρές πινελιές χρυσού εναλλάσσονται με πινελιές του μουντού ροζ. Ανεμώνες και τριαντάφυλλα είτε αληθινά, είτε ζωγραφισμένα δημιουργούν ένα αριστούργημα που θα θέλετε να το φυλάξετε για πάντα.

ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ
Για τις πριγκίπισσες του παραμυθιού, ταιριάζει αυτή η γαμήλια τούρτα. Παιγνιδιάρικα σχέδια λουλουδιών με χρυσές, ροζ, πράσινες και μπλε λεπτομέρειες, που θα σας κάνουν να λυπάστε να την κόψετε.