ΝΥΦΙΚΕΣ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ

ΤΑ 10 ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΝΥΦΙΚΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ INSTAGRAM

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις ωραιότερες λεπτομέρειες ενός γάμου, καθώς συμπληρώνουν μοναδικά τη νυφική εμφάνιση! Εναρμονισμένα τέλεια με το στυλ και το ύφος που έχετε επιλέξει, τα νυφικά μπουκέτα αποτελούν την επιτομή της νυφικής διακόσμησης και αυτό είναι ξεκάθαρο σε όλες τις υπέροχες insta photos, που έχουν κατακλύσει το timeline μας. Συγκεντρώσαμε λοιπόν για εσάς, 10 νυφικές ανθοδέσμες, που μας έκλεψαν την καρδιά και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε την έμπνευση που αναζητάτε!

1. Ασύμμετρη ανθοδέσμη σε παλ αποχρώσεις, με τα χρώματα του φθινοπώρου. Τριαντάφυλλα, χρυσάνθεμα και νεραγκούλες συνδυάζονται αρμονικά και ταιριάζουν εξαιρετικά σε διάφορα στυλ διακόσμησης, όπως boho, ρομαντικούς αλλά και rustic γάμους.

Instagram Account: Flora Design Co

2. Λιτή σύνθεση με πρασινάδα και matilija poppies ή αλλιώς romneya, χωρίς αυστηρά όρια,  που παραπέμπει σε ανθισμένους κάμπους. Εξαιρετική ιδέα για ανοιξιάτικους και minimal γάμους.

Instagram Account: hanakifloral

3. Τριαντάφυλλα, λιλά matilija poppies και μία εντυπωσιακή παιώνια αποτελούν τα βασικά μέρη αυτής της εντυπωσιακά απλής σύνθεσης. Μπορούμε κάλλιστα να το φανταστούμε σε ρομαντικούς και rustic γάμους. 

Instagram Account: kateholtcreative

 
4. Αν και αποκλειστικά με αποξηραμένα άνθη, το μπουκέτο αυτό μας έχει κλέψει τις καρδιές με την εξαιρετική αισθητική του, με το Pampass grass και το lunaria annua να πρωταγωνιστούν. Ιδανική επιλογή για για elegant chic φθινοπωρινούς γάμους.

Instagram Account: naomirosefloraldesign

 

5. Στα χρώματα της σαμπάνιας, αποκλειστικά  με τριαντάφυλλα και ορχιδέες και μεγαλύτερο μήκος. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να δούμε τη σύνθεση αυτή σε eleganant, ρομαντικούς αλλά και chic γάμους.

Instagram Account: ivy_and_eve_flowers


6. Η σύνθεση αυτή μοιάζει να έχει μόλις ζωντανέψει από κάποιον πίνακα ζωγραφικής, με την απόλυτη αρμονία στους χρωματισμούς να ξεχωρίζει. Ντάλιες, παιώνιες celosia, συνδυασμένα με άλλα είδη με μικρότερα λουλούδια, δημιουργούν την πιο ξεχωριστή σύνθεση για rustic γάμους με bold διάθεση. 

Instagram Account: bestdayeverfloraldesign

 

7. Και ναι! Τα χρωματιστά μπουκέτα είναι εδώ και όσο μίνιμαλ και αν είναι πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Αποκλειστική σύνθεση από νεραγκούλες και matilija poppies, μοιάζει ιδανική για ανοιξιάτικους, ρομαντικούς και boho γάμους.

Instagram Account: sirenfloralco

 
8. Μοντέρνα αλλά και αξεπέραστα διαχρονική η σύνθεση αυτή, κρατάει με μαεστρία την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στα φρέσκα και τα αποξηραμένα λουλούδια. Lunaria annua, τριαντάφυλλα και αμάραντος συνθέτουν ένα μοναδικό μπουκέτο για κάθε είδος διακόσμησης. 

Instagram Account: thebloomoftime

 

9. Γιατί το κόκκινο του πάθους, δεν μπορεί να είναι ποτέ ξεπερασμένο, ειδικά όταν συνδυάζει και μία τόσο σύγχρονη αισθητική ματιά. Ορχιδέες, παιώνιες και κατακκόκινα τριαντάφυλλα επιστρατεύονται για τη δημιουργία της εντυπωσιακής αυτής ανθοδέσμης, κάνοντάς την μία ξεχωριστή εναλλακτική, για γάμους με tropical αλλά και ανατολίτικη διάθεση.

Instagram Account: floristhounddesign


10. Αυτό το μπουκέτο μοσχοβολάει την αλμύρα της Μεσογείου! Μπορεί να έρχεται από τις ακτές της Ισπανίας, όμως μας θυμίζει με την πρώτη κιόλας ματιά τις ανθισμένες γλάστρες στα δικά μας καλοκαίρια. Χρυσάνθεμα, καμπανούλες, αλλά και καρποί εσπεριδοειδών στα ίδια χρώματα!  Rustic, ρομαντικοί, καλοκαιρινοί αλλά και boho γάμοι, δεν μπορούν παρά να ταιριάξουν υπέροχα με αυτήν εδώ τη σύνθεση. 

Instagram Account: trillefloral