Οι ωραιότεροι γάμοι αρχίζουν εδώ!

Σας περιμένουμε το Νοέμβριο, στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, στις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες εκθέσεις γάμου, τα τελευταία 15 χρόνια. Πάνω από 100 εκθέτες, και στις δύο πόλεις, θα σας βοηθήσουν να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε και να οργανώσετε εύκολα και οικονομικά το γάμο που ονειρεύεστε.

ΩΡΑΡΙΟ:  Σάββατο 6 Νοεμβρίου  3:00-8:00μμ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου  11:00πμ-8:00μμ

40 + EΚΘΕΤΕΣ: Με όλα όσα χρειάζεστε για το γάμο σας.

ΔΩΡΑ: Με την αγορά εισιτηρίου μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας, όπως και στην είσοδο της έκθεσης, συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα και οι μέλλουσες νύφες παίρνετε δωρεάν την ατζέντα της νύφης για το 2022. Τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα. Stay tuned!

Για πιο άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εκθέσεις και τα πλούσια δώρα που μπορείτε να κερδίσετε, επισκεφθείτε το event στο Facebook.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 5 ευρώ το άτομο (παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν). Τα εισιτήρια προπωλούνται διαδυκτιακά για τη διευκόλυνσή σας. Εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

ΩΡΑΡΙΟ:  Σάββατο 13 Νοεμβρίου  3:00-8:00μμ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου  11:00πμ-8:00μμ

80+ EΚΘΕΤΕΣ: Με όλα όσα χρειάζεστε για το γάμο σας.

ΔΩΡΑ: Με την αγορά εισιτηρίου μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας, όπως και στην είσοδο της έκθεσης, συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα και οι μέλλουσες νύφες παίρνετε δωρεάν την ατζέντα της νύφης για το 2022. Τα δώρα θα ανακοινωθούν σύντομα. Stay tuned!

Για πιο άμεση ενημέρωση σχετικά με τις εκθέσεις και τα πλούσια δώρα που μπορείτε να κερδίσετε, επισκεφθείτε το event στο Facebook.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 7 ευρώ το άτομο (παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν). Τα εισιτήρια προπωλούνται διαδυκτιακά για τη διευκόλυνσή σας. Εισιτήρια θα διατίθενται και στην είσοδο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Εισιτήριο Εισόδου – Gamos Show Λεμεσός

5.00

Ημερίσιο εισιτήριο εισόδου για την έκθεσή μας στη Λεμεσό (06/11-07/11).

Κωδικός προϊόντος: 26673-2-GAMOS-SHOW-ΛΕΜΕΣΌΣ Κατηγορία:

Περιγραφή

View the ticket in English.

Την πιο πετυχημένη έκθεση γάμου στη Λεμεσό, διοργανώνουμε το σαββατοκυρίακο 6 & 7 Νοεμβρίου, στη Μαρίνα, στην αίθουσα Τρακασόλ. Πάνω από 40 εκθέτες σας περιμένουν για να σας βοηθήσουν να βρείτε ότι χρειάζεστε και να οργανώσετε με άποψη και στιλ τη μεγάλη μέρα που ονειρεύεστε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις μας στη σχετική σελίδα.

Με την αγορά εισιτηρίου μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας, όπως και από την είσοδο της έκθεσης, συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα και οι μέλλουσες νύφες παίρνουν δωρεάν την ατζέντα της νύφης για το 2022. Το παρών εισιτήριο είναι έγκυρο μόνο για την έκθεση στη Λεμεσό.

Τα εισιτήρια προπωλούνται διαδυκτιακά για τη διευκόλυνσή σας. Τα εισιτήρια θα σταλούν στο email address που θα επιλέξετε κατα τη διάρκεια της συμπλήρωσης της παραγγελίας (checkout). Παρακαλούμε όπως έχετε μαζί σας το email που θα παραλάβετε σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή όταν προσέλθετε στον εκθεσιακό χώρο.

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εισιτήριο Εισόδου – Gamos Show Λευκωσία

7.00

Ημερίσιο εισιτήριο εισόδου για την έκθεσή μας στη Λευκωσία (13/11-14/11).

Κωδικός προϊόντος: 26653-2-GAMOS-SHOW-ΛΕΥΚΩΣΊΑ Κατηγορία:

Περιγραφή

View the ticket in English.

Σας περιμένουμε το Νοέμβριο, το σαββατοκυρίακο 13 & 14 Νοεμβρίου, στην Κρατική Έκθεση, στη μεγαλύτερη έκθεση γάμου που γίνεται στην Κύπρο. Πάνω από 80 εταιρίες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους: Οίκοι νυφικών και σχεδιαστές μόδας, γαμπριάτικα κοστούμια, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φωτογράφοι, υπηρεσίες catering, προσκλητήρια, χώροι δεξιώσεων, οργανωτές γάμου, μουσική, γαμήλια ταξίδια … και ότι άλλο χρειάζεστε για έναν τέλειο γάμο.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις εκθέσεις μας στην σχετική σελίδα.

Με την αγορά εισιτηρίου μέσω του e-shop της ιστοσελίδας μας, όπως και από την είσοδο της έκθεσης, συμμετέχετε σε κληρώσεις με πλούσια δώρα και οι μέλλουσες νύφες παίρνουν δωρεάν την ατζέντα της νύφης για το 2022. Το παρών εισιτήριο είναι έγκυρο μόνο για την έκθεση στη Λευκωσία.

Τα εισιτήρια προπωλούνται διαδυκτιακά για τη διευκόλυνσή σας. Τα εισιτήρια θα σταλούν στο email address που θα επιλέξετε κατά τη διάρκεια της συμπλήρωσης της παραγγελίας (checkout). Παρακαλούμε όπως έχετε μαζί σας το email που θα παραλάβετε σε έντυπη ή ψηφιακή μορφή όταν προσέλθετε στον εκθεσιακό χώρο.

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Με το εισιτήριο εισόδου, όλες οι μέλλουσες νύφες παίρνετε δωρεάν μια υπέροχη ατζέντα για το 2022, με wedding planner που θα σας καθοδηγήσει και θα σας βοηθήσει να διοργανώσετε χωρίς άγχος το γάμο σας!

Highlights από τις προηγούμενες εκθέσεις μας

COVID SAFE EVENT

 Οι εκθέσεις μας θα διοργανωθούν σύμφωνα με όλα τα μέτρα και το σχετικό πρωτόκολλο του υπουργείου Υγείας. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με μάσκα και έλεγχο safe pass. Επίσης λόγω της πανδημίας και των σχετικών μέτρων, δεν θα γίνουν τα fashion shows στην έκθεσή μας στη Λευκωσία, όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 22 666222  ή μέσω της σελίδας μας στο Facebook

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΓΑΜΟΣ SHOW

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΓΑΜΟΣ & ΝΥΦΙΚΟ”
Το 1ο περιοδικό γάμου στην Κύπρο

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ GAMOS MAGAZINE
H καλύτερη ιστοσελίδα γάμου στην Κύπρο