ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

QATAR AIRWAYS


Λευκωσία, Κύπρος


Ανακαλύψτε μαζί τον κόσμο!
Ο έρωτας για τα φώτα και τα αξιοθέατα μιας νέας πόλης ξεκινούν με το ταξίδι σας εκεί. Ταξιδέψτε με το βραβευμένο πλήρωμα καμπίνας μας και ζήστε μια  ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία εν πτήση, ταξιδεύοντας σε όποιοδήποτε απο τους 160 και  περισσότερους προορισμούς του δικτύου μας σε όλο τον κόσμο. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες και αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή.
Η Qatar Airways σας συνδέει με περισσότερους απο 160 προορισμούς στο χάρτη σε καθημερινή βάση, με έναν στόλο αεροσκαφών τελευταίας γενιάς και ένα ασυναγώνιστο επίπεδο υπηρεσιών από τη βάση και κόμβο μας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Χαμάντ 5 αστέρων στην Ντόχα, στο Κράτος του Κατάρ.
Από την έναρξη των δραστηριοτήτων μας το 1997, η Qatar Airways έχει κερδίσει πολλά βραβεία και αναγνωρίσεις, κατακτώντας τη θέση της στην ελίτ των αεροπορικών εταιριών παγκοσμίως και έχοντας κερδίσει από τη Skytrax βαθμολογία 5 αστέρων. Έχοντας ψηφιστεί ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τη Skytrax τα έτη 2011, 2012 και 2015, και πιο πρόσφατα το 2017, η Qatar Airways έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού. Έχουμε επιτύχει αυτούς τους στόχους εστιάζοντας στις λεπτομέρειες, τον τρόπο που διενεργούμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητας και τη δική σας εμπειρία με την εταιρεία μας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department