ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

CATERCOM CATERING

Πίνδου 12, 2409 Έγκωμη, P.O. BOX 21112, 1502, Λευκωσία
+357 22020000, +357 96716670
+357 97771510
Desserts showcased for a wedding reception, by Catercom Catering in Cyprus.
View Gallery 25 Photos

Catercom Catering

H Catercom Catering αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και πιο άρτια οργανωμένες μονάδες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στο χώρο της οργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων υψηλού επιπέδου για πέραν από 15 χρόνια.

H εταιρεία είναι μέλος τους μεγαλύτερου συγκροτήματος εστιατορίων στην Κύπρο, της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, υπό τη διεύθυνση της οποίας στεγάζονται γνωστές αλυσίδες εστιατορίων και καφεστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Burger King, Jamie’s Italian, Wagamama, Caffe Nero, PIER ONE, Remezzo, The Fish Market, Το Κυπριακόν, Hobo Mediterraneo, Hobo Café & restaurant, Verde caferesto, Tαβερνάκι κ.α.

Έχοντας στη διάθεση μας μοναδικούς χώρους δεξιώσεων και μια απεριόριστη γκάμα πολυτελούς εξοπλισμού, αναλαμβάνουμε καθημερινά όλων των ειδών εκδηλώσεις όπως γάμους, βαφτίσεις, αρραβώνες, κοινωνικές δεξιώσεις, συνεστιάσεις, γεύματα εργασίας και σεμινάρια, από την πιο λιτή και διακριτική μέχρι την πιο ιδιαίτερη. Όπως και αν έχετε φανταστεί τη δεξίωση για το γάμο σας, ξεκινήστε τη ζωή σας με ποιότητα, σιγουριά και ειλικρίνεια.

Αυτό γιατί η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή αισθητική, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση. Η Catercom Catering είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της, τόσο στο χώρο της στο οινοποιείο Άης Αμπέλης, όσο και σε οποιαδήποτε άλλο χώρο της δικής σας επιλογής, με τις κινητές μονάδες τροφοδοσίας Outside Catering by Catercom.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων μας διασφαλίζεται από τα συστήματα ISO 9001 και ISO 22000. Η εταιρία μας ήταν επίσημα ο αποκλειστικός τροφοδότης (caterer) της Κυπριακής Προεδρίας κατά την διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2012, τροφοδοτώντας όλες τις συναντήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έλαβαν χώρα στη Λευκωσία εξυπηρετώντας Υπουργούς και Προέδρους κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκδηλώσεις σας τώρα θα έχουν εγγυημένη ποιότητα στην τροφοδοσία αφήνοντας ενθουσιασμένους τους καλεσμένους σας! Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που αποτελείται από καταξιωμένους Chef και συμβούλους καθώς και τους πλήρως εκπαιδευμένους Metr και σερβιτόρους, συμβάλλει με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα στην εκπλήρωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία και για προσωπική συνάντηση!