ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

GIANNOS MOTIS CATERING SERVICES

Αγλατζιά, Λευκωσία
+357 22006543, +357 99637994
Appetiser rolls on a platter for a wedding dinner, by Giannos Motis Catering Services.
View Gallery 27 Photos
Appetiser rolls on a platter for a wedding dinner, by Giannos Motis Catering Services.

Giannos Motis Catering Services

Τα πάντα στο γάμο σας πρέπει να είναι τέλεια, μοναδικά, όπως τα έχετε ονειρευτεί! Η επιλογή του χώρου και του catering για την ημέρα της δεξίωσης του γάμου σας είναι σημαντική υπόθεση και οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας αρκετές. Ο ιδανικός όμως συνεργάτης για την τόσο σημαντική αυτή ημέρα της ζωής σας είναι και αυτός που θα καθορίσει την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Αποτελούμε την άριστη επιλογή για τη σημαντική αυτή ημέρα της δεξίωσης του γάμου σας, καθώς σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας catering αλλά και τη δυνατότητα να έρθουμε στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε, σ’ ολόκληρη την Κύπρο. Η Giannos Motis Catering Services έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τη δεξίωσή σας και να μετατρέψει το γάμο σας σε παραμύθι, διατηρώντας την πολυτέλεια και την απαράμιλλη αισθητική που αρμόζει σε κάθε χώρο την ιδιαίτερα αυτή σημαντική στιγμή της ζωής σας. Γευθείτε τη διαφορά και δώστε στη δική σας εκδήλωση την παρουσία και την ποιότητα που της αξίζει!

Θα συμβάλουμε στην επιτυχία της δεξίωσής σας σε οποιονδήποτε χώρο εσείς επιλέξετε. Στον προσωπικό σας χώρο, στο προαύλιο της εκκλησίας, σε κήπους , πισίνες ή οπουδήποτε αλλού εσείς θέλετε.

H Giannos Motis Catering Services καλύπτει όλες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας εκδηλώσεις: βαπτίσεις, γάμους, γενέθλια, εγκαίνεια, cocktails και δεξιώσεις. Τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εταιρείας μας είναι η μοναδική γαστρονομία, οι ποιοτικές γεύσεις, η άψογη εξυπηρέτηση, η φανταστική διακόσμηση και ο πολυτελής εξοπλισμός.

Sign Up For Our Newsletter

Real weddings, trendy ideas and the best wedding vendors and venues in Cyprus, directly in your inbox!