ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

THE BARSHIFT

Κύπρος
+357 96370402
View Gallery 14 Photos

The Barshift

Ένα ταξίδι στο χρόνο εφαρμοσμένο στα μέτρα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής! Το Barshift εμπνευσμένο από νέους επαγγελματίες, πρωτοπορεί στη βιομηχανία του cocktail catering στην Κύπρο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε κάθε είδους εκδήλωση, στον τομέα των ροφημάτων, αλκοολούχων και μη, και στη συνεχώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία των κοκτέιλ. Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα γύρω από τη φιλοσοφία του Barshift, η ομάδα ειδικεύεται στην οργάνωση θεματικών εκδηλώσεων και πάρτι τα οποία πλαισιώνονται από μια ευχάριστη και προσεγμένη κουλτούρα, προσαρμοσμένη τόσο για ιδιωτικούς όσο και για δημόσιους χώρους.

Η ομάδα μας θα εξοπλίσει το χώρο σας μ’ ένα πλήρως εξοπλισμένο φορητό μπαρ και ένα μετασχηματισμένο σε κοκτέιλ μπαρ, Volkswagen τύπου δύο. Σε κάθε εκδήλωση ξεχωριστά, παρέχονται όλα τα απαραίτητα γυαλικά σκεύη, καθώς και διαφορετικά είδη μενού, με ποικίλες επιλογές κοκτέιλ, εμπνευσμένες ξεχωριστά από το είδος της κάθε εκδήλωσης.

Οι άριστα εξειδικευμένοι και παθιασμένοι μπαρτέντερς της ομάδας του Barshift, υπόσχονται να ευχαριστήσουν και τους πιο απαιτητικούς σας καλεσμένους αλλά και εσάς τους ίδιους, μέσα από όρεξη και τον επαγγελματισμό τους.