ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

KERAZI FLOWERS & WEDDINGS

Γλάδστωνος 59, 3040, Λεμεσός
+357 25 581921, +357 99 322614
View Gallery 17 Photos
Impressive blue flower wedding bouquet with white highlights, by Kerazi Flowers & Weddings.
Μπλέ λουλούδια και άσπρα τριαντάφυλλα σε κοντινό πλάνο, μέρος νυφικού μπουκέτου από Kerazi Flowers & Weddings.
Λουλούδια με κόκκινες, ροζ και άσπρες αποχρώσεις, μαζί με πρασινάδα, ως διακόσμηση σε βάζο, από το ανθοπωλείο Kerazi Flowers & Weddings.

Kerazi Flowers & Weddings

Όσον αφορά τον προγραμματισμό του γάμου σας, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη, τα λουλούδια του γάμου σας όμως είναι σίγουρα μια από τις πιο σημαντικές λεπτομέρειες της μεγάλης αυτής μέρας.

Η επιλογή του σωστού ανθοπωλείου είναι πολύ σημαντική για μια πετυχημένη διακόσμηση. Οι όμορφες συνθέσεις λουλουδιών μπορούν να ενοποιήσουν και να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις λεπτομέρειες του γάμου σας.

Οι γάμοι και ο ξεχωριστός σχεδιασμός λουλουδιών στο Kerazi, μπορούν να αναβαθμίσουν τον χώρο σας και να συμπληρώσουν κάθε πτυχή της πολύ σημαντικής αυτής μέρας, αναδεικνύοντας τις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών που σχεδιάστηκαν από μάς.

Η προσωπική υπηρεσία σχεδιασμού λουλουδιών στο Kerazi μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο μπουκέτο, τα τέλεια λουλούδια και κεντρικά κομμάτια, διασφαλίζοντας ότι το θέμα του γάμου σας ρέει αβίαστα από την τελετή μέχρι τη δεξίωση.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.