ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

VICTORIA SARRI ATELIER

Γλάδστωνος 31, 3041, Λεμεσός
+357 25115324, +357 95560838
Wedding dress with an exquisite tail worn by a model at a photoshoot at the beach, design by Victoria Sarri Atelier.
View Gallery 17 Photos
Wedding dress with an exquisite tail worn by a model at a photoshoot at the beach, design by Victoria Sarri Atelier.

Victoria Sarri Atelier

Με την έδρα της ανάμεσα σε Αθήνα και Κύπρο, η Βικτώρια Σαρρή έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό στυλ όχι μόνο στη γυναικεία “haute couture” αλλά και στη μόδα των νυφικών φορεμάτων και των θεατρικών ενδυμασιών.

Η Βικτώρια Σαρρή αποφοίτησε με τον τίτλο της σχεδιάστριας μόδας από την Pansik Squalo Di Moda. Η συνεργασία της με τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και στυλίστες της έδωσε την ευκαιρία να καθιερώσει το όνομά της στον κόσμο της μόδας, φέρνοντας μαζί της φρέσκες μοντέρνες και πρωτότυπες ιδέες.

Οι συλλογές της συνδυάζουν φαντασία και μυστήριο. Με έντονη επιρροή από την ιταλική μόδα και μυστικό της όπλο τα ξεχωριστά υφάσματα, δίνει μια μοναδική, μαγευτική και συνάμα συναρπαστική υφή στις δημιουργίες της. Στα σχέδια της οι αρχαιοελληνικές γραμμές, συναντούν τα βολάν του ισπανικού νότου και τις δαντέλες της γαλλικής μόδας.

Τα νυφικά της φορέματα, τα οποία σχεδιάζει πάντα αποκλειστικά για την κάθε νύφη που εμπιστεύεται τη δουλειά της, αποπνέουν πάθος και δυναμισμό αλλά δεν παύουν ποτέ να αφήνουν μία ρομαντική αίσθηση και γοητεία. Αναδεικνύοντας και στις νυφικές της δημιουργίες τα δυνατά σημεία της κάθε γυναίκας, η νύφη του σήμερα δεν μπορεί παρά να βρει στα σχέδια της Victoria Sarri Atelier, το νυφικό των ονείρων της.