ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

WOW BRIDAL

Ερμού 10, Κατάστημα 2, 6023, Λάρνακα
+357 24105215, +357 97735291
Wedding dress with a seethrough floral top, by WOW Bridal in Cyprus.
View Gallery 31 Photos
Wedding dress with a seethrough floral top, by WOW Bridal in Cyprus.

WOW Bridal

Για νύφες WOW: Η διαδικασία της αγοράς του πιο σημαντικού φορέματος της ζωή σου πρέπει να είναι μια εμπειρία μαγική, μια εμπειρία… γουάου. Και για να το πετύχει μια μπουτίκ αυτό, θα πρέπει να προσφέρει πανέμορφα νυφικά και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Ακολουθώντας αυτή την εγκάρδια και απλή φιλοσοφία η μπουτίκ νυφικής μόδας WOW Bridal σχεδιάστηκε έχοντας υπόψη το τι ζητάνε οι πελάτες, προσφέροντάς τους παράλληλα ηρεμία, ομορφιά και μια συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Η εκπληκτική συλλογή νυφικών και βραδινών ενδυμάτων της WOW Bridal, έχει επιλεχθεί ειδικά ώστε να συντείνει σε όλο αυτό το πανέμορφο σκηνικό, καθώς και τα εξαίρετα αξεσουάρ που ολοκληρώνουν το λουκ της νύφης.

“Μιας και κάθε νύφη είναι μοναδική, το να δημιουργείς εκείνη τη στιγμή που κόβει την ανάσα καθώς βαδίζει με το φόρεμα των ονείρων της, αποτελεί για μένα ένα προνόμιο να αποτελώ μέρος της”, σημειώνει η ιδιοκτήτρια της μπουτίκ. Και προσθέτει πως κοντά της οι νύφες γίνονται: “Στιλάτες, χαλαρές και πανέμορφες… όπως μου αρέσει να αισθάνονται οι πελάτισσές μου…και φυσικά με δάκρυα ευτυχίας στα μάτια”. Αποκλειστικά τα μοναδικά νυφικά του οίκου Morilee.