ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

GINGER GROUP

Λεωφ.Γιάννου Κρανιδιώτη 38, 2235, Λατσιά, Λεύκωσια
+357 22467602
Cooks preparing a wedding reception buffet next to the pool, at the Ginger Group reception venue.
View Gallery 30 Photos
Cooks preparing a wedding reception buffet next to the pool, at the Ginger Group reception venue.

Ginger Group: Για δεξιώσεις που ξεχωρίζουν

Ο χώρος δεξιώσεων του Ginger είναι δίπλα στα ζευγάρια που ονειρεύονται μια μαγική βραδιά, σε έναν από τους ομορφότερους χώρους στη Λευκωσία! Μακριά από το κέντρο της πόλης και το θόρυβο, σ’ ένα όμορφο περιβάλλον με άνετο χώρο στάθμευσης, δίπλα στην πισίνα, βρίσκεται ο χώρος δεξιώσεων του Ginger.

Ο εσωτερικός χώρος ξεχωρίζει για τη διακόσμηση του δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για κάθε εκδήλωση. Οι προτάσεις και ιδέες μας για τη δεξίωση του γάμου σας σε συνδυασμό με catering, τα ειδικά μενού-catering για τη βάπτιση του παιδιού σας, το μενού για παιδικά πάρτι ή την εταιρική σας εκδήλωση είναι τόσες πολλές και ενδιαφέρουσες που όχι μόνο θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σας αλλά και θα συζητηθούν.

Το Ginger Group γιορτάζει φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας του, και δημιούργησε ειδικά για εσάς εξαιρετικά μενού σε ανταγωνιστικές τιμές και σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά το χώρο του σ΄ ένα μαγευτικό περιβάλλον, όπου ο βασικός άξονας του είναι οι υψηλές προδιαγραφές που σφραγίζουν την ποιότητα και η διακριτική πολυτέλεια. Η γαμήλια δεξίωση σας είναι για μας μια αυστηρά προσωπική υπόθεση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Πραγματικοί γάμοι, μοντέρνες ιδέες και οι καλύτεροι επαγγελματίες και χώροι γάμου στην Κύπρο, απευθείας στο inbox σας.