ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

KTIMA KOUSIOUMI ORIENTAL

Παναγία της Αγάπης 3, Πέρα χωριό Νήσου, Περιοχή Χαλεπιανές, 2572, Λευκωσία
+357 99649060, +357 99593631
A glamorous wedding reception setup, with flowers and a bright chandelier, at Ktima Kousioumi.
View Gallery 16 Photos
A glamorous wedding reception setup, with flowers and a bright chandelier, at Ktima Kousioumi.

Ktima Kousioumi Oriental

Το Κτήμα Κουσιουμή ανήκει στον όμιλο εταιρειών Oriental Limited, η οποία είναι πρωτοπόρος στον χώρο των γαμήλιων δεξιώσεων (Catering) και της Ζαχαροπλαστικής. Το Κτήμα αποτελεί μια όαση στη Λευκωσία, βρίσκεται στο Τσέρι, στην περιοχή Χαλεπιανές, σε μια έκταση 22.000 τετραγωνικών μέτρων. Έχει εύκολη πρόσβαση τόσο από το κέντρο της Λευκωσίας όσο από τις επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού, και διαθέτει τεράστιο χώρο στάθμευσης, καταπράσινους κήπους, μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων χωρητικότητας μέχρι 700 ατόμων και ένα πανέμορφο εκκλησάκι στο ύψωμα του λόφου, που φαίνεται από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας –Λεμεσού.

Το Ktima Kousioumi Oriental είναι ένας καινούριος χώρος δεξιώσεων, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στα νεαρά ζευγάρια ό,τι καλύτερο για την ομορφότερη μέρα της ζωής τους. Ένας αριστοκρατικός, μοντέρνος χώρος που πλαισιώνεται από ένα ειδυλλιακό καταπράσινο τοπίο, τους ρομαντικούς καταρράκτες, τα εντυπωσιακά συντριβάνια που κινούνται στους ρυθμούς της μουσικής, τις αιωνόβιες ελιές, την εντυπωσιακή πισίνα και το πανέμορφο παραδοσιακό εκκλησάκι στο όνομα της Παναγία της Αγάπης.  Συμφώνα με την παράδοση η Παναγία της Αγάπης είναι η προστάτιδα των ερωτευμένων στην οποία πολλά ερωτευμένα ζευγάρια έρχονται να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Σκοπός του κτήματος είναι να προσφέρει ένα συνδυασμό μαγευτικού τοπίου και άριστης εξυπηρέτησης που θα ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό καλεσμένο σας. Το κτήμα στους όμορφους κήπους του, μπορεί να φιλοξενήσει δεξιώσεις catering μέχρι και 3.000 ατόμων, και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εγγυάται ότι θα χαρίσει σε σας και τους καλεσμένους σας μια παραμυθένια βραδιά.

Και το παραμύθι δεν τελειώνει εδώ… Η αίθουσα δεξιώσεων του κτήματος, ένας ξεχωριστός χώρος σχεδιασμένος με φινέτσα, σας υπόσχεται μια βράδια που θα αποτυπωθεί στη μνήμη όλων. Στόχος μας στο Κτήμα Κουσιουμή είναι να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, προσφέροντας σας την καλύτερη αρχή στο καινούργιο μονοπάτι της ζωής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ KTIMA KOUSIOUMI ORIENTAL ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Πραγματικοί γάμοι, μοντέρνες ιδέες και οι καλύτεροι επαγγελματίες και χώροι γάμου στην Κύπρο, απευθείας στο inbox σας.