ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

KTIMA OASIS

Γρηγόρη Αυξεντίου 63, Αναλιόντας, 2641, Λευκωσία
+357 97720267
View Gallery 8 Photos

Ktima Oasis

Το Κτήμα Όασις βρίσκεται κοντά στο όμορφο χωριό Αναλύοντας, μόλις 12 λεπτά από τη Λευκωσία, στο κέντρο ενός μεγαλοπρεπούς τοπίου, γεμάτο με δέντρα και πανέμορφους κήπους 17.000 τετραγωνικών μέτρων, που το καθιστά ιδανικό μέρος για γάμο, βάπτιση ή άλλη εκδήλωση.

Ο υπαίθριος χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 800 καλεσμένους για φαγητό, ενώ ο εσωτερικός χώρος πάνω από 500 καλεσμένους και έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, για την τόσο ξεχωριστή για σας ημέρα.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
Να δημιουργήσουμε μια φανταστική μέρα για εσάς, σχεδιασμένη με εξαιρετικό επαγγελματισμό. Η χαρά και η ικανοποίηση των πελατών μας έχει για εμάς ανεκτίμητη αξία. Έχουμε στηρίξει τη φήμη μας στην αριστεία της φυσικής και κομψής ομορφιάς του χώρου μας σε συνδυασμό με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας φαγητού.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
– 17000m2 φυτών και δέντρων στο χώρο, θα κάνουν τη ξεχωριστή σας μέρα μοναδική.
– Διαμονή για το ζευγάρι σε μία από τις σουίτες της βίλας.
– Ο φωτισμός είναι ένα σημαντικό μέρος μιας εικόνας που απαρτίζεται από έμπνευση, στυλ και προσωπικότητα. Ο όμορφος φωτισμός του χώρου μας θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα για την ξεχωριστή σας μέρα.
– Ο τεράστιος ιδιωτικός χώρος στάθμευσης (265 θέσεις στάθμευσης) που βρίσκεται ακριβώς διπλά στο κτήμα, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες σας.
– Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σας, υπάρχει υπεύθυνος τεχνικός χώρου, παρκαδόροι και υπεύθυνη καθαριότητας στους πολυτελείς χώρους υγιεινής.

Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ
Η ομάδα μας στο Ktima Oasis, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση εκδηλώσεων, θα σας καθοδηγήσουν με σκοπό να έχετε την τελειότητα στην ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής σας. Συνεργαζόμαστε με μερικούς από τους καλύτερους σεφ και υπηρεσίες τροφοδοσίας στην Κύπρο, για την παροχή υψηλών προδιαγραφών ποιότητας φαγητού στους καλεσμένους σας.