ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

LEXEKO ESTATE

Σπύρου Κυπριανού 100, 2565, Λυθροδόντας, Λευκωσία
+357 94268826, +357 99318580
The table sitting plan at the entrance of a well-decorated wedding reception at Lexeko Estate.
View Gallery 30 Photos
The table sitting plan at the entrance of a well-decorated wedding reception at Lexeko Estate.

Lexeko Estate

Το Κτήμα Lexeko είναι ένας αποκλειστικός ιδιωτικός χώρος που βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Μαχαιρά, κοντά στο πανέμορφο χωριό Λυθροδόντας, σε απόσταση 25 λεπτών οδικώς από τη Λευκωσία. Εδώ μπορεί κανείς να βιώσει τη μαγεία της φύσης, τη γραφική ομορφιά και τους προσεκτικά και κομψά σχεδιασμένους διαφορετικούς χώρους, ιδανικούς για γάμους, βαφτίσεις, πάρτι γενεθλίων, εταιρικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Οι εξωτερικοί χώροι μπορούν να εξυπηρετήσουν για δείπνο περισσότερα από 800 άτομα, το lounge μπαρ για κοκτέιλ, χώροι δεξιώσεων, κλπ. Η λίμνη των κύκνων με ένα νησάκι στη μέση, συνδέεται με την τραπεζαρία με μια γέφυρα. Οι περιποιημένοι κήποι και οι μικρές λίμνες που είναι εφοδιασμένες με ψάρια, πάπιες και κύκνους δίνουν μια όμορφη, γραφική θέα. Μια εκκλησία που βρίσκεται μέσα στο κτήμα μπορεί να προσφερθεί για τελετές, κατόπιν αιτήματος.

Τα εκλεκτά φαγητά και τα ποτά και η δέσμευσή μας στην αριστεία είναι οι ακρογωνιαίος λίθος των προσφορών μας και έχουμε χτίσει τη φήμη μας πάνω σε αυτό το σκεπτικό. Καλέστε οποιαδήποτε στιγμή για ένα ραντεβού και αρχίστε να σχεδιάζετε το πάρτι των ονείρων σας στο Lexeko Estate!

LE MARQUEE
Αυτός ο κομψός εσωτερικός χώρος έχει προστεθεί πρόσφατα στις υπάρχουσες εξωτερικές εγκαταστάσεις, για να καλύψει τα εσωτερικά πάρτι, γαμήλιες δεξιώσεις και εταιρικές εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να φιλοξενήσει πάνω από 500 καλεσμένους για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο.
Επίσης, προσφέρεται ως σχέδιο β για τις υπαίθριες δραστηριότητες, σε περίπτωση κακοκαιρίας.
“Δεν πρέπει να ρισκάρετε τη ξεχωριστή σας μέρα, αφήνοντας το πάρτυ σας στο έλεος των πιθανών κακών καιρικών συνθηκών”.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ LEXEKO ESTATE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ