ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

OROS MAXAIRA EVENTS

Μελίνη, Λάρνακα, 7716
+357 99130092
A wedding reception setup and DJ at Oros Maxaira Events in Cyprus.
View Gallery 12 Photos
A wedding reception setup and DJ at Oros Maxaira Events in Cyprus.

Όρος Μαχαιρά Events

Το Όρος Μαχαιρά Events φιλοξενεί δεξιώσεις βαπτίσεων, αρραβώνων και γάμων, στο χώρο που στεγάζεται το μελισσοκομείο «Όρος Μαχαιρά», προσφέροντας στους επισκέπτες και καλεσμένους του μελένιες, γλυκιές εμπειρίες για τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής τους. Βρίσκεται στην άγρια ομορφιά των βουνών της ορεινής Λάρνακας ανάμεσα στα χωριά Μελίνη-Οδού (25 λεπτά από έξοδο Χοιροκοιτίας και 20 λεπτά από έξοδο Παρεκκλησιάς).

Το μελισσοκομείο μας, το οποίο έχει εγκαινιασθεί το 2020, διαθέτει μοντέρνο design και περιλαμβάνει δύο αίθουσες όπου διεξάγεται η διαδικασία εμφιάλωσης και προεργασίας των μελιών, μια αίθουσα προβολής βίντεο σχετικά με την μελισσοκομεία και την ιστορία μας και τέλος ένα χώρο υποδοχής και γευσιγνωσίας.

Ο εξωτερικός του χώρος, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 500 άτομα για μπουφέ και διαθέτει ένα μεγάλο κήπο ο οποίος περιτριγυρίζεται από μελισσοκομικά φυτά και δέντρα, όπως επίσης και όμορφες ξύλινες κατασκευές για να απολαύσετε τον καθαρό αέρα των βουνών, κάτω από το φως των αστεριών σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα.

Προσφέρεται έκπτωση σε ζευγάρια που επιθυμούν για μπομπονιέρα το κυπριακό μας μέλι από το μελισσοκομείο «Όρος Μαχαιρά», αναγνωρισμένο για την ποιότητα του και από τους δύο Συνδέσμους Μελισσοκόμων αλλά και από διεθνή βραβεία.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

Πραγματικοί γάμοι, μοντέρνες ιδέες και οι καλύτεροι επαγγελματίες και χώροι γάμου στην Κύπρο, απευθείας στο inbox σας.