ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

H διοργάνωση ενός γάμου έχει δεκάδες πράγματα, που ένα ζευγάρι πρέπει να επιμεληθεί, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα. Είναι όμως εξαιρετικά σημαντικό να βρείτε χρόνο και να δώσετε τη δέουσα σημασία σε όλες αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, που θα κάνουν τη διαφορά στη νυφική σας εμφάνιση και θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Ξεκινήστε από το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών, τα παπούτσια! Πρωτοτυπήστε επιλέγοντας ξεχωριστά σχέδια, που δεν ακολουθούν τους κλασικούς κανόνες των νυφικών παπουτσιών. Όσο για το νυφικό σας, φροντίστε να έχει κάτι το ιδιαίτερο, όπως ημιδιαφάνεια στην πλάτη, ένα κέντημα με χρώμα ή ότι άλλο ταιριάζει στο στυλ σας.

bride tulle with pearls
bride's wedding shoes with pearls
νυφικό καλσον με τρισδιάστατα λουλούδια
Και βέβαια μην ξεχάσετε να δώσετε έμφαση στα αξεσουάρ. Επιλέξτε να τονίσετε το νυφικό σας χτένισμα με μοναδικά headpieces που μοιάζουν με κοσμήματα, ή φορώντας καπέλο με έντονο γείσο. Τα γάντια, ιδιαίτερα τα τούλινα γάντια, έχουν έρθει και πάλι στο προσκήνιο, φέρνοντας μαζί τους όλη την αίγλη και την αρχοντιά του παρελθόντος. Αν πάλι ετοιμάζετε έναν πιο bojo-casual γάμο, τότε ένα jean jacket είναι ακριβώς ότι πρέπει!
brides gloves with pearls
Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.