ΝΥΦΙΚΑ

ANNA CHRISTINA BRIDAL


Λεωφόρος Αθαλάσσας 52Δ, 2023 Στρόβολος, Λευκωσία


Για κάθε νύφη υπάρχει ένα τέλειο φόρεμα που περιμένει να ανακαλυφθεί. Θα σας γοητεύσει όταν το πρωτοδείτε, θα προκαλέσει όμορφα συναισθήματα όταν το επιλέξετε, και θα σας εμπνεύσει για νέο ξεκίνημα, όταν το φορέσετε. Κάθε νύφη αξίζει ένα τέτοιο φόρεμα, και για πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, σχεδιάζουμε νυφικά φορέματα!
Ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η παράδοση προϊόντων υψηλότερης ποιότητας είναι αναπόσπαστο μέρος της εικόνας της MAGGIE SOTTERO και της αποστολής της εταιρείας. Με καινοτομίες στη βιομηχανία του νυφικού, η Maggie Sottero δημιουργεί πολυτελή, εναλλακτικά νυφικά που καλύπτουν τις νύφες όλων των στυλ και προτιμήσεων. Με τη Maggie Sottero, η νύφη βιώνει τη διάσημη, χαρακτηριστική Maggie fit εμπειρία, με υψηλότερα ποιοτικά υφάσματα, ανώτερη κατασκευή, χειροποίητα διακοσμητικά, κρύσταλλα Swarovski και styling για κολακευτική φιγούρα, σε προσιτές τιμές.
Οι επιλογές είναι πολλές, όλες όμορφα και προσεκτικά σχεδιασμένες, με σκοπό να κάνουν αυτήν τη σεζόν τα όνειρα πραγματικότητα, για κάθε Maggie Bride.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department