ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Η δεξίωση του γάμου σας είναι το επιστέγασμα μιας υπέροχης μέρας! Με απλά βήματα και καλή οργάνωση θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και σε σας τη μεγαλύτερη ικανοποίηση…Είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι  της οργάνωσης του γάμου, μιας και απαιτεί χρόνο και υπομονή, αλλά και αυτό που θα κάνει τη διαφορά. Ακολουθείστε τα βήματα που σας προτείνουμε πιο κάτω και όλα θα πάνε όπως τα έχετε φανταστεί.
γαμήλια δεξίωση
Όσο πιο νωρίς…
Ξεκινήστε από νωρίς το ψάξιμο. Όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά θα μπορέσετε να οργανώσετε τη δεξίωσή σας στο χώρο που θα επιλέξετε. Βιαστείτε γιατί οι δημοφιλείς χώροι γίνονται ανάρπαστοι, ειδικά αν παντρεύεστε σε εποχή που τελούνται δεκάδες γάμοι κάθε Σαββατοκυρίακο.

Επιλέξτε το χώρο
Ανάλογα με την εποχή, αλλά και το ύφος που θέλετε να δώσετε γάμο σας επιλέξτε το χώρο. Δεξιώσεις γάμων διοργανώνονται σε ξενοδοχεία που διαθέτουν μεγάλους χώρους στις αίθουσες και στους κήπους τους, σε ειδικά διαρρυθμισμένες αίθουσες και στα προαύλια εκκλησιών, σε χώρους δεξιώσεων, αλλά και όπου υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθεί μεγάλος αριθμός καλεσμένων, όπως είναι τα κτήματα ή κάποια παραλία.

wedding dinner decoration

Το είδος
Σκεφτείτε τι είδους δεξίωση θέλετε. Αν θα περιλαμβάνει όλους τους καλεσμένους τότε ταιριάζει καλύτερα ένα τύπου κοκτέιλ πάρτυ, γεγονός που προϋποθέτει πολύ καλή επιλογή catering. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει ο αριθμός των καλεσμένων και ο δικός σας προϋπολογισμός. Αν ο χώρος που σας ενδιαφέρει δεν προσφέρει υπηρεσίες catering, θα μπείτε στη διαδικασία να πάρετε προσφορές από επαγγελματίες του είδους, ξεκαθαρίζοντας από την αρχή όλες τις λεπτομέρειες.

wedding catering
wedding dinner

Ο αριθμός
Ο αριθμός των καλεσμένων διαδραματίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη λήψη της τελικής απόφασης για το χώρο. Αν θα κάνετε μια μεγάλη δεξίωση και ένα μικρότερο δείπνο, ετοιμάστε δύο ξεχωριστές λίστες, ώστε να υπολογίσετε σωστά τον αριθμό των καλεσμένων σας. Με αυτόν τον τρόπο θα υπολογίσετε και το μπάτζετ της δεξίωσης και του δείπνου.

γαμήλια δεξίωση με κρεμαστή διακόσμηση

Η εποχή
Η εποχή του γάμου είναι μια σημαντική παράμετρος που καθορίζει και το ύφος του γάμου. Αν παντρεύεστε καλοκαίρι η ιδανική επιλογή είναι ένας ανοικτός υπαίθριος χώρος, σε δροσερό περιβάλλον ή μια κλειστή καλά κλιματιζόμενη αίθουσα. Οι επιλογές για  χειμωνιάτικο, ανοιξιάτικο και φθινοπωρινό γάμο, που είναι πιο απρόβλεπτες καιρικά εποχές είναι είτε σε αίθουσες δεξιώσεων, είτε σε ανοιχτούς χώρους με εξωτερικές σόμπες ή τέντες.

bride with light blue wedding dress

Η απόσταση
Η απόσταση από την εκκλησία είναι επίσης ένα στοιχείο που θα λάβετε υπόψη για να μην ταλαιπωρήσετε τους καλεσμένους σας. Υπολογίστε επίσης την ώρα έναρξης της δεξίωσης ώστε να μην απέχει πολύ από την ώρα που θα τελειώσει το μυστήριο στην εκκλησία. Υπολογίστε τις αποστάσεις και το χρόνο από τη λήξη της δεξίωσης μέχρι το δείπνο, αν πρόκειται να γίνει το ίδιο βράδυ.

just married bride and groom backside photograph
Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.