ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ίσως να ονειρεύεστε ένα γάμο γεμάτο λουλούδια. Ή να περπατήσετε μέσα σε ένα διάδρομο γεμάτο ροδοπέταλα. Όποιο κι αν είναι το άνθινο όνειρό σας, για να γίνει πραγματικότητα, θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες ανθοπώλες ή άτομα που εξειδικεύονται στον τομέα. Πώς; Δείτε τις συμβουλές που ακολουθούν.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Μια πρώτη ενέργεια είναι να επισκεφτείτε ανθοπωλεία και να συζητήσετε με τους υπεύθυνους για τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν στο γάμο σας, το στυλ και το χρώμα του νυφικού σας και να ακούσετε τις δικές τους προτάσεις και συμβουλές.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Είναι βασικό να έχετε ορίσει από πριν το budget, που μπορείτε να διαθέσετε για το στολισμό του γάμου, την ανθοδέσμη, το στολισμό του αυτοκινήτου και της δεξίωσης. Έτσι θα είναι πιο συγκεκριμένες και οι προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΕΠΟΧΗ
Ανάλογα με την εποχή που γίνεται ο γάμος, οι επιλογές σε λουλούδια και άλλα υλικά διακόσμησης διαφέρουν. Λάβετε υπόψη την εποχή και για να οδηγηθείτε στη σωστή επιλογή, συμβουλευτείτε τον ανθοπώλη σας.

ΔΕΙΓΜΑ
Ζητήστε από τον ανθοπώλη να σας παρουσιάσει δείγματα δουλειάς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη αν μπορείτε να τον εμπιστευτείτε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Φροντίστε να είστε σαφείς με την ημερομηνία, την ώρα και το μέρος του γάμου και της δεξίωσης και ενημερώστε εγκαίρως για οποιαδήποτε αλλαγή. Διευθετείστε εγκαίρως και την οικονομική πλευρά της συνεργασίας.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Προτού διαλέξετε το χρώμα και το είδος των λουλουδιών με τα οποία θα στολίσετε την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης καθώς επίσης και την ανθοδέσμη σας, ρωτήστε τους επαγγελματίες ανθοπώλες αν τα λουλούδια της επιλογής σας είναι ανθεκτικά την εποχή που τα θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.