ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μια από τις τελευταίες τάσεις θέλει τη διοργάνωση γάμων σε οικείο περιβάλλον, που δεν είναι άλλο από το σπίτι!  Όλο και περισσότεροι επώνυμοι, αλλά και απλά ζευγάρια αναζητούν εκείνη ακριβώς τη φιλική ατμόσφαιρα στο γάμο τους, που μόνο η πίσω αυλή ενός σπιτιού μπορεί να τους προσφέρει. Αν ψάχνετε να οργανώσετε κάτι τέτοιο ακολουθήστε τις πιο κάτω συμβουλές.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΥΛΗ
Αποφασίστε πρώτα πόσους καλεσμένους θα έχετε ώστε να καταλήξετε σε ποιού(των γονιών, παππούδων ή τη δική σας εάν έχετε σπίτι) την αυλή είναι καλύτερα να το διοργανώσετε.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ…
Αν δεν έχετε κάποια …πίσω αυλή και θέλετε ο γάμος σας να έχει εκείνη τη φιλική διάθεση μην ανησυχείτε. Μπορείτε να μεταμορφώσετε κάποια αποθήκη ή κάποιον εξωτερικό χώρο (π.χ. κάποιο ξέφωτο στο δάσος). Φυσικά με την κατάλληλη διακόσμηση (με πολλά κρεμαστά φυτά και πολλές ξύλινες λεπτομέρειες) μπορείτε να κάνετε και έναν εσωτερικό χώρο να μοιάζει με εξωτερικό.

Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Προτιμήστε απλή διακόσμηση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε άδειο το χώρο σας. Χρησιμοποιήστε έπιπλα ξεχωριστά, όπως ξύλινα τραπέζια και cosy πολυθρόνες, χαμηλά centerpieces, κομψά σερβίτσια και αέρινα υφάσματα.

Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Αποφύγετε τα πολύ λαμπερά φωτάκια και χρώματα. Φωτίστε την αυλή σας με απαλό φωτισμό με μικρά φωτάκια και γυάλινες σφαίρες, τα οποία θα κρεμάσετε από τα δέντρα. Χρησιμοποιήστε επίσης φαναράκια για να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη φιλική νότα του γάμου σας.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Αντί για πολύπλοκο μενού προτιμήστε ένα πιο απλουστευμένο, με οικείες οικογενειακές συνταγές. Είναι και η τέλεια ευκαιρία να διαφημίσετε την υπέροχη μηλόπιτα της γιαγιά σας.

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ
Βγάλτε από το μυαλό σας οτιδήποτε υπερβολικό σε νυφικό. Για να πετύχετε τη χαλαρή ατμόσφαιρα προτιμήστε κάτι σε πιο casual, σε απλή σιλουέτα με vintage πινελιές ή κάποιο tea-length. Διότι μ’ ένα υπερβολικό τούλινο νυφικό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα …σκουπίσετε όλη την πίσω αυλή καθώς θα περνάτε για να χαιρετίσετε τους καλεσμένους σας.

ΤΑ ΓΟΒΑΚΙΑ
Όπως και με το νυφικό, προτιμήστε τα νυφικά σας παπούτσια σε άνετη γραμμή, όπως μπαλαρίνες, ώστε να βαδίζετε με ευκολία όποιο κι αν είναι το έδαφος της αυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.