ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Όταν αναφερόμαστε στους γάμους, συνήθως λέμε «η μεγάλη μέρα της νύφης». Αλλά τί γίνεται με το γαμπρό; Ούτως η αλλιώς, ένας γάμος αποτελεί εορτασμό και για τους δύο. Για να δεις πως μπορείς εύκολα να εμπλακείς στα τρεχάματα του γάμου διάβασε πιο κάτω.

ΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ
Δείξε ενδιαφέρον για τα υποψήφια θέματα, χρώματα γάμου, τοποθεσίες κ.λπ. και πες ποιά βρίσκεις καλύτερα. Έτσι ο γάμος θα σας ταιριάζει καλύτερα ως ζεύγος.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Υπάρχει κάποιο αγαπημένο φαγητό και των δύο; Κάποια παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή που θα πρέπει να συμπεριλάβετε; Έχεις κάποιο αγαπημένο σνακ ή γλυκό, που θά’ θελες να σερβιριστεί; Γενικά, φρόντισε ώστε και τα δικά σου γούστα να εκφράζονται στο μενού.

ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΟ
Μπορείς να επιμεληθείς τα του μπαρ και να σκεφτείς κάποια κοκτέιλ που θα λατρέψουν οι καλεσμένοι σας.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
Μπορείς να κουμαντάρεις εσύ τους κουμπάρους. Αυτό αποτελεί μια πτυχή του γάμου, στην οποία δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια η νύφη. Απλώς βεβαιώσου ότι η ενδυμασία τους συνάδει με το ύφος του γάμου σας. Σίγουρα δεν θα ήθελες να εμφανιστούν οι κουμπάροι με αυστηρά κοστούμια σε ένα casual γάμο στην παραλία.

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ
Μπορείτε να συμφωνήσετε να επικεντρωθεί η νύφη στη μέρα του γάμου και εσύ στο μήνα του μέλιτος. Βεβαίως θα ανταλλάξετε ιδέες και συμβουλές, αλλά εσύ μπορείς να οργανώσεις το ταξίδι, τα εστιατόρια και ξενοδοχεία, τις δραστηριότητές σας κ.ά.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ
Αν είσαι καλός στην οργάνωση, μπορεί να αναλάβεις το πλάνο των θέσεων των καλεσμένων. Αν έχεις ωραίο γραφικό χαρακτήρα, μπορείς να γράψεις τα ονόματα των καλεσμένων στους φακέλους των προσκλητηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.