ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η απόφαση για την πρόταση γάμου δεν αφορά αποκλειστικά μόνο τους άντρες Και οι γυναίκες μπορούν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ρωτήσουν οι ίδιες την πολυπόθητη ερώτηση – δεν βρισκόμαστε στον 19ο αιώνα! Όλοι μας όμως θέλουμε η πρόταση γάμου να παραμείνει αξέχαστη. Έτσι, ριξε μια ματιά στις ιδέες μας, ενίσχυσέ τις με μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα και το σίγουρο είναι ότι η απάντηση θα είναι αμέσως «ναι»!

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ
Χρησιμοποιώντας φαγητό ή γλυκό μπορείς να ξαφνιάσεις ευχάριστα τον σύντροφό σου κάνοντάς του/της την πρόταση γάμου….
• Φτιάξε της ένα κέικ και τοποθέτησε το δακτυλίδι στην κορυφή του. Πρόσφερέ της το και κάνε της την πρόταση. Για τους πλείστους είναι πολύ δύσκολο να αντισταθούν σε γλυκά!
•Πάγωσε το δακτυλίδι μέσα σε παγάκι και ρίξε το στο ποτήρι του, καθώς θα χαλαρώνει και θα απολαμβάνει το κρύο του ποτό στο σπίτι… Θα προσέξει πως κάτι υπάρχει μέσα στο ποτό τουκαι όταν το δει γονάτισε μπροστά τουκαι κάνε του την πρόταση….
•Αν έχεις φιλικές σχέσεις με κάποιο ζαχαροπλαστείο ζήτησε τους να δημιουργήσουν ένα γλύκισμα, επάνω στο οποίο θα αναγράφεται η πρότασή σου και θα είναι διακοσμημένο με το διαμαντένιο δακτυλίδι. Στη συνέχεια το γλυκό σου θα πάρει περίοπτη θέση στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου και εσείς όλως τυχαίως θα περάσετε απ’ έξω…
•Πάρε τον στο καλύτερο εστιατόριο. Φρόντισε ωστόσο προηγουμένως – σε συνεννόηση με γνωστό σου αστυνομικό – να σας σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο! Όταν θα σας ζητήσουν την άδεια κυκλοφορίας, εσύ θα τον παρακαλέσεις να ανοίξει το ντουλαπάκι του συνοδηγού για να σου τη δώσει… Και τι θα δει; Την άδεια κυκλοφορίας με ένα δακτυλίδι στερεωμένο επάνω της!
•Αν έχετε κάποιο εστιατόριο που το θεωρείτε ως το αγαπημένο σας ως ζευγάρι, τότε τύπωσε ένα ειδικό μενού μέσα στο οποίο θα αναγράφεται η πρότασή σου, αντί για τα φαγητά. Ζήτησε από τον σερβιτόρο να της δώσει εκείνο το ειδικό μενού όταν θα παραγγείλετε. Όταν θα το ανοίξει τότε γονάτισε…

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Τα φρέσκα λουλούδια αποτελούν την επιτομή του ρομαντισμού. Ας δούμε όμως πως μπορείς να τα αξιοποιήσεις για ξεχωριστές προτάσεις γάμου…
• Πέραν από το κλασικό (το να γράψεις την πρόταση γάμου σου με λουλούδια στο πάτωμα) μπορείς 12 μέρες πριν από την πρόταση να αρχίσεις να του στέλνεις ένα τριαντάφυλλο την ημέρα. Την 12η μέρα που θα περιμένει το 12 για να συμπληρώσει την δωδεκάδα, κάνε του έκπληξη στέλνοντάς του ολοκληρωμένη δωδεκάδα και ένα δακτυλίδι ζητώντας τον σε γάμο!
• Αγόρασε της 11 από τα αγαπημένα της λουλούδια. Σε κάθε ένα δέσε ένα χαρτάκι, επάνω στο οποίο θα υπάρχει κι ένα γράμμα από τη φράση «παντρέψου με».  Δώσε της τα λουλούδια ένα ένα! Κρύψε το τελευταίο λουλούδι με το γράμμα «ε», επάνω στο οποίο θα είναι συνδεδεμένο και το δακτυλίδι και βάλε την να ψάξει να το βρει.

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Είστε περιπετειώδες ζευγάρι; Τότε δες κάποιες ιδέες φτιαγμένες για όσους λατρεύουν να ζουν στα άκρα, τόσο στη ζωή, όσο και στην αγάπη.
• Πάρε τον αγαπημένο σου για …ελεύθερες πτώσεις. Έτσι, μετά που θα προσγειωθείτε με τα αλεξίπτωτά σας στη γη, ζήτα του να σε βοηθήσει να βγεις από μέσα… Όταν αυτός θα σηκώσει το αλεξίπτωτο θα σε βρει γονατιστή με το δακτυλίδι μπροστά του…
• Μια άλλη καλή ιδέα είναι και το bungee jumping. Όταν θα είστε ακόμα στην κορυφή δώσε της ένα χαρτάκι που θα γράφει: «Θα ήθελες να με παντρευτείς; Αν ναι τότε πήδα»!

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ ΜΠΑΛΟΝΙΑ
Αν και η ιδέα από μόνη της ξαφνιάζει, εντούτοις τα μπαλόνια προσφέρονται για να κάνεις την πρόταση γάμου σου μοναδική και αξέχαστη.
• Τι θα έλεγες για ένα μπουκέτο με μπαλόνια γεμάτα με ροδοπέταλα; Πάρε μαζί σου ροδοπέταλα σε κάποιο κατάστημα μπαλονιών και ζητήστε τους την ώρα που θα τα γεμίζουν με ήλιο να τα τοποθετήσουν στο εσωτερικό τους. Σε ένα από αυτά θα βάλεις και το δακτυλίδι. Οπόταν την ώρα που θα τα σπάζεις πάνω από το κεφάλι του θα λουστεί με ροδοπέταλα και το δακτυλίδι…
• Γέμισε ένα ολόκληρο δωμάτιο με μπαλόνια. Σε κάθε μπαλόνι τοποθέτησε και ένα μήνυμα αγάπης… Κάτω από όλη τη συλλογή των μπαλονιών φυσικά, θα κρύβεται το κουτάκι με το δακτυλίδι. Για να βρει το κουτάκι και να ακούσει την πρόταση σου, θα πρέπει να σπάσει όλα τα μπαλόνια!

ΠΕΣ ΤΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ
Επειδή η πρόταση γάμου είναι κάτι πολύ μεγάλο γιατί να μην χρησιμοποιήσεις και έναν κραυγαλέο τρόπο για της/του την κάνεις;
• Ενοικίασε μια πινακίδα (αυτές που φιλοξενούν τις υπαίθριες διαφημίσεις) και πέρνα τον τυχαία κάποιο απόγευμα από εκεί για να διαβάσει την πρόταση και να μείνει άφωνος…
• Βάλε την πρόταση σου στη μεγάλη οθόνη. Αν μάλιστα είστε ζευγάρι που λατρεύει τον κινηματογράφο δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τη ζητήσετε σε γάμο. Έτσι ανάμεσα στις διαφημίσεις θα πέσει και ένα καρέ με την πολυπόθητη ερώτηση… Ή μπορείτε να ζητήσεις από τους υπεύθυνους του κινηματογράφου να διακόψουν κάποια στιγμή την ταινία – ανακοινώνοντας πως υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να προβάλλουν φωτογραφίες των δυο σας μαζί, μαζί με το αγαπημένο σας ως ζευγάρι τραγούδι. Στο τέλος του τραγουδιού θα εμφανιστείς σε βίντεο που θα τη ζητάς σε γάμο.
• Βάλε μια διαφήμιση στην εφημερίδα. Είναι εύκολο και φθηνό. Μπορείς για παράδειγμα να βάλεις μια μικρή αγγελία του στυλ «Αναζητείται ελεύθερος άντρας ονόματι Χ. Ψ. για να περάσει την υπόλοιπη του ζωή μαζί μου». Επίσης, μπορείς να βάλεις ένα μεγάλο γραφικό με την φωτογραφία σας με λεζάντα την πρόταση γάμου.
• Πάρε την αγαπημένη σου για μια εναέρια βόλτα… Εννοείται ότι θα φροντίσεις από προηγουμένως να γράψεις με μπογιά ή χρησιμοποιώντας πέτρες να σχηματίσεις επάνω σε μια λοφοπλαγιά ή σε ένα ξεχασμένο δρόμο την πρόταση «παντρέψου με». Κάτι που θα το δείτε…τυχαία από ψηλά.

ΠΕΣ ΤΟ ΜΕ hitech
Έχετε γνωριστεί στο διαδίκτυο; Ή είστε και οι δύο μανιακοί της τεχνολογίας; Δείτε κάποιες ιδέες μοναδικές και δημιουργικές για διαδικτυακές προτάσεις γάμου.
• Δημιούργησε μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στον…στόχο σου.
• Στείλε την πρότασή σου με eCard την ώρα που θα βρίσκεται στη δουλειά της.
• Προγραμμάτισε υπενθύμιση στο digital calendar του και όταν ανοίξει το email του τότε το σχετικό παραθυράκι θα ανοίξει και θα διαβάσει το σχετικό μήνυμα.
• Στείλε της sms την ώρα που είστε μαζί και κόβετε βόλτες στην πόλη. Θα ξαφνιαστεί μόλις δει ότι της στείλατε μήνυμα και μάλιστα μήνυμα με πρόταση γάμου.
• Αλλάξτε το screen saver του στον υπολογιστή, τοποθετώντας την πολυπόθητη πρότασή σας.
• Γράψε την πρότασή σου με την webcam του υπολογιστή σου και μετά κάνε την upload στο διαδίκτυο είτε στο κανάλι σου στο YouTube ή στο blog σου. Στη συνέχεια στείλε της με email το link!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.