ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μία από τις πιο μοναδικές στιγμές του γάμου για τις νύφες είναι η στιγμή που θα μεταμορφωθεί σε νυφούλα, πριν από την τελετή. Είναι επίσης η στιγμή που θα ‘ρθει πιο κοντά με τις κολλητές της. Και επειδή είναι πολύ σημαντικό εκείνη την ώρα να ‘στε ψύχραιμες και συγκροτημένες, υιοθετήστε τις πιο κάτω συμβουλές για ένα γεμάτο θετική ενέργεια “καμαρίνι” της νύφης.

ΝΑ ‘ΣΤΕ ΑΝΕΤΗ
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που να επιβάλλει ότι πρέπει οπωσδήποτε να ντυθείτε και να στολιστείτε νυφούλα μπροστά από τη μητέρα σας και όλο σας το σόι, μαζί και με το σόι του γαμπρού. Εκείνη η στιγμή πρέπει να είναι για σας χαλαρή και ήρεμη, όπως και το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα ετοιμαστείτε. Γι΄αυτό μη διστάσετε να ζητήσετε να έχετε στο δωμάτιο μόνο δύο άτομα μαζί σας ή να σας αφήσουν εντελώς μόνη.

ΟΜΑΔΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Αν θα έρθει στο χώρο σας η μακιγιέζ και η hairstylist, βεβαιωθείτε ότι έχουν όλα όσα χρειάζονται. Πολύ απαραίτητο είναι το φυσικό φως ή έστω ένας καλός φωτισμός, διαφόρων ειδών καθρέφτες (τουλάχιστον ένα που να σας δείχνει ολόσωμη) και ένα χώρο που θα τοποθετήσουν τα εργαλεία τους.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Η διαδικασία του να ετοιμαστεί μια νύφη μπορεί να πάρει χρόνο. Έχετε λοιπόν μαζί σας τις αγαπημένες σας μελωδίες, ώστε να κρατήσετε ψηλά τη χαρούμενη διάθεσή σας.

ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
Σε πολλές νύφες αρέσει να κάνουν μια γρήγορη πρόποση με σαμπάνια με τις φίλες τους την ώρα που ετοιμάζονται. Ένα ποτήρι σαμπάνια δεν είναι πρόβλημα. Περισσότερα από ένα όμως, μπορεί να έχουν ανεπιθύμητα αποτελέσματα… για όλες σας.

ΦΑΤΕ
Καλό θα ήταν να υπάρχει στο δωμάτιο ένα πλάτερ με σάντουιτς ή σνακς. Έστω κι αν είστε λίγο αγχωμένη για να φάτε, καλό θα ήταν να γεμίσετε λίγο το στομάχι σας για να έχετε ενέργεια.

ΟΡΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ
Αναθέστε σε κάποιον να οργανώνει τους υπόλοιπους. Είτε ο wedding planner, η κουμπάρα ή κάποιο μέλος της οικογένειας θα πρέπει να αναλάβει να ελέγχει την ώρα και να δίνει οδηγίες, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.