ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Στη μέση του υπέροχου κυπριακού φθινοπώρου, και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου 2019, επέλεξαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους η Αλεξάνδρα και ο Αλέξης, στην πανέμορφη εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στη Λευκωσία.

Πριν όμως συναντηθούν οι δυο τους στην είσοδο της εκκλησίας, είχαν συναντηθεί με όλους τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους στα αλλάματα με βιολιά και λαούτα, που πραγματοποίησαν ακολουθώντας πιστά τα όσα επιτάσσει η κυπριακή παράδοση για τη μέρα εκείνη. Ολοφάνερη ωστόσο ήταν η συγκίνηση και η χαρά, στα πρόσωπα όλων! Η νύφη μάλιστα, είχε ετοιμάσει και ένα μικρό δώρο για όλες τις κυρίες που παρευρέθησαν στο στόλισμα της τη μέρα εκείνη και δεν ήταν άλλο από μάσκες ομορφιάς! Αγαπημένη μας λεπτομέρεια, τα χρυσά μονογράμματα που είχαν κεντήσει στα λευκά είδη που χρησιμοποίησε το ζευγάρι, όπως η ρόμπα της νύφης, η πετσέτα του γαμπρού αλλά και στο μαξιλαράκι για τα στέφανα.

bride prepared before the wedding
bridal shoes

Αργά λοιπόν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αλέξης περίμενε την αγαπημένη του στην είσοδο της εκκλησίας φορώντας ένα μπλε ραφ Boggi Milano κουστούμι συνδυασμένο με ασημί γραβάτα και κρατώντας μία ολόλευκη ανθοδέσμη από λευκά english roses. Η Αλεξάνδρα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενοι από τους γονείς της, που την παρέδωσαν στον εκλεκτό της καρδιάς της. Η ίδια έλαμπε από χαρά αλλά και μέσα στο υπέροχο ολοκέντητο νυφικό της, που αγκάλιαζε αρμονικά το σώμα της, δημιουργία του οίκου Pronovias. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα αρχοντικό χαμηλό σινιόν και ένα μακρύ τούλινο πέπλο ολοκλήρωνε τη νυφική της εμφάνιση. Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλέο, τονίζοντας τη φυσική της ομορφιά.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η μαγευτική εικόνα από τα δεκάδες αστεράκια που είχαν ανάψει οι καλεσμένοι και υποδέχτηκαν τους νεόνυμφους κατά την έξοδο τους από την εκκλησία.

Κάθε λεπτομέρεια αυτού του γάμου δεν ξέφευγε από το μότο που είχε επιλέξει το ζευγάρι και δεν ήταν άλλο από το “Always the simple produces the marvelous” της Amelia Barr. Με τη σύμπραξη λοιπόν όλων των επαγγελματιών που βοήθησαν στη διοργάνωση αλλά κυρίως με τη βοήθεια των επαγγελματιών του Casa di Fiori, που είχαν την επιμέλεια όλης της διακόσμησης, η Αλεξάνδρα και ο Αλέξης, διοργάνωσαν το γάμο των ονείρων τους βασιζόμενοι στην αρχή της απλότητας και της κομψότητας. Το λευκό, το πράσινο και το χρυσό ήταν οι μοναδικοί χρωματισμοί που επικρατούσαν, τόσο στη διακόσμηση της εκκλησίας όσο και στην υπέροχη διακόσμηση του ξενοδοχείου Landmark, όπου διεξήχθη τόσο η δεξίωση όσο και το δείπνο του γάμου.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η μαγευτική εικόνα από τα δεκάδες αστεράκια που είχαν ανάψει οι καλεσμένοι και υποδέχτηκαν τους νεόνυμφους κατά την έξοδο τους από την εκκλησία. Στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι, ο όμορφος ήχος του σαξόφωνου ταξίδευε νοερά τους καλεσμένους. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν επίσης όταν ο Αλέξης ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι, σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι ξεχωριστές μπομπονιέρες, τα Bohemian Chrystal κηροπήγια, που είχε επιλέξει το ζευγάρι να χαρίσει στους καλεσμένους του.

Το εξαιρετικό φαγητό, η υπέροχη τούρτα αλλά και η μουσική από τον DJ Τρύφωνα Αναστασιάδη, έκαναν το γάμο αυτό να μείνει καλά χαραγμένος στο μυαλό όλων των παρευρισκομένων. Για τις φωτογραφίες, το video αλλά και το same day video που προβλήθηκε από τα αλλάματα του ζευγαριού και το μυστήριο, υπεύθυνοι ήταν οι επαγγελματίες του Yiangos Photography.

wedding cake with white flowers
bride and groom dancing

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/WEDDING-DRESS-7.png

PRONOVIAS BARCELONA

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/PHOTOGRAPHERS-12.png

YIANGOS PHOTOGRAPHY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/SUIT-1.png

BOGGI MILANO

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/INVITATION-1.png

MEGAPRESS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/TREATS-1.png

WARRAWONG CAKE SHOP

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/FAVORS-1.png

BOHEMIAN CRYSTAL

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/MAKE-UP-2.png

AGGELA ANTONIOU

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/HAIR-1.png

BELLI CAPELLI

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/DJ-1.png

TRYFONAS ANASTASIADES

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.