Το δικό τους παραμύθι έζησαν την ημέρα του γάμου τους η Δήμητρα Ελευθερίου και ο Φίλιππος Παπαδόπουλος… Κι ήταν όπως ακριβώς τον ονειρεύτηκαν: μέσα σ’ ένα όμορφο κήπο γεμάτο φως και μυρωδάτα λουλούδια σε ζεστά και γλυκά χρώματα. Ένας γάμος τόσο νεραϊδίσιος όσο τα fairy lights που πλημμύρισαν τον κήπο, είτε τυλιγμένα γύρω από τα δέντρα, είτε κρεμασμένα πάνω από την πισίνα. Λες και επρόκειτο για δεκάδες πυγολαμπίδες!

Αφού έγινε η πρόταση γάμου δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου τους (Νοέμβριος 2015), στις 27 Αυγούστου 2016, η Δήμητρα φόρεσε το εντυπωσιακό νυφικό της από το Complice Stalo Theodorou και συνάντησε τον Φίλιππο (ο οποίος φορούσε ένα κομψό κοστούμι Dolce Cabbana) στον ιστορικής αξίας Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη (Λευκωσία) όπου τελέστηκε το μυστήριο.
Οι βέρες και τα κοσμήματα της νύφης ήταν από το κοσμηματοπωλείο στην Ελλάδα και τα στέφανα από το κοσμηματοπωλείο Evdokimou Jewelry Inspirations στη Λευκωσία.

Όσον αφορά το χώρο της δεξίωσης, τον υπέροχο κήπο στο πατρικό του Φίλιππου, ήταν μια επιλογή που τους έβρισκε σύμφωνους και τους δύο τους. Η συνολική διακόσμηση του γάμου έγινε από τους RSVP, ενώ το φωτισμό τον ανέλαβε η εταιρία AVS – Audiovisual Services. Όσον αφορά τις καρέκλες του δείπνου ήταν από το κατάστημα Loizoudi (Λευκωσία).

Η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα ήταν από το Hilton Park με διακόσμηση από τους RSVP και τα λουκούμια από το Swiss Cottage.
Τις υπέροχες στιγμές του ζεύγους τις κατέγραψε με το φακό του ο φωτογράφος Αντώνης Γεωργιάδης.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/PHOTOGRAPHERS.png

ANTONIS GEORGIADES

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/FLOWERS.png

RSVP EVENTS

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/TREATS.png

SWISS COTTAGE

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/SUIT.png

DOLCE GABBANA

No Comments Yet

Comments are closed