ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Σε ένα σκηνικό με έντονο το χρώμα του μπορντό στα χειμερινά λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες, παντρεύτηκαν ο Κούλλης Παύλου και η Ονόφρη Οικονόμου στις 2 Ιανουαρίου του 2016. Τόσο η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, όσο και ο χώρος της δεξίωσης στο Κτήμα Μακένζυ, διακοσμήθηκαν από το Gloo & Oshy.
Το κομψό, αισθησιακό νυφικό ήταν από το ατελιέ Λένια Υψηλή Ραπτική στη Λεμεσό. Το μακιγιάζ της νύφης το είχε επιμεληθεί η μακιζιέζ Andrea Yiassemi (της εταιρείας Mac). Από την άλλη ο γαμπρός, φορούσε ένα κομψό κοστούμι από το κατάστημα No Name. Τα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο γάμο ήταν από το κοσμηματοπωλείο Ανδρέας Αλεξάνδρου.

Ο φωτογράφος από το Twins Photography Cinematography φρόντισε με επαγγελματικό τρόπο ώστε όλες οι όμορφες στιγμές του ζεύγους να περάσουν στην αιωνιότητα.
Η τριών επιπέδων γαμήλια τούρτα σε λευκό και χρυσό, αλλά και τα κεραστικά ήταν από το El – De. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπομπονιέρες ήταν χειροποίητη δημιουργία της νύφης.
Το highlight της βραδιάς ωστόσο, σύμφωνα με το ζεύγος ήταν όταν τραγούδησε η αδερφή του γαμπρού, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, αλλά κι όταν χόρεψαν οι κουμπάροι, αφιερώνοντας το χορό στη νύφη.

real wedding in Cyprus the couple cut the wedding cake

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/07/VENUES.png

KTIMA MACKENZIE

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/07/FLOWERS-1.png

GLOO & OOSHY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/07/CAKES.png

EL -DE CONFECTIONERY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/07/SUIT-1.png

NO NAME

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.