Σε ένα σκηνικό με έντονο το χρώμα του μπορντό στα χειμερινά λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες, παντρεύτηκαν ο Κούλλης Παύλου και η Ονόφρη Οικονόμου στις 2 Ιανουαρίου του 2016. Τόσο η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, όσο και ο χώρος της δεξίωσης στο Κτήμα Μακένζυ, διακοσμήθηκαν από το Gloo & Oshy.
Το κομψό, αισθησιακό νυφικό ήταν από το ατελιέ Λένια Υψηλή Ραπτική στη Λεμεσό. Το μακιγιάζ της νύφης το είχε επιμεληθεί η μακιζιέζ Andrea Yiassemi (της εταιρείας Mac). Από την άλλη ο γαμπρός, φορούσε ένα κομψό κοστούμι από το κατάστημα No Name. Τα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο γάμο ήταν από το κοσμηματοπωλείο Ανδρέας Αλεξάνδρου.

Ο φωτογράφος από το Twins Photography Cinematography φρόντισε με επαγγελματικό τρόπο ώστε όλες οι όμορφες στιγμές του ζεύγους να περάσουν στην αιωνιότητα.
Η τριών επιπέδων γαμήλια τούρτα σε λευκό και χρυσό, αλλά και τα κεραστικά ήταν από το El – De. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπομπονιέρες ήταν χειροποίητη δημιουργία της νύφης.
Το highlight της βραδιάς ωστόσο, σύμφωνα με το ζεύγος ήταν όταν τραγούδησε η αδερφή του γαμπρού, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, αλλά κι όταν χόρεψαν οι κουμπάροι, αφιερώνοντας το χορό στη νύφη.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/VENUES.png

KTIMA MACKENZIE

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/FLOWERS-1.png

GLOO & OOSHY

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/CAKES.png

EL -DE CONFECTIONERY

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/07/SUIT-1.png

NO NAME

No Comments Yet

Comments are closed