ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

Μετά από εφτά χρόνια γνωριμίας, η Νικολίνα Χρυσοστόμου δέχτηκε τη πρόταση γάμου του Δημήτρη Γεωργίου μια νύχτα του Δεκέμβρη του 2015 στη Λεμεσό. «Πήγαμε να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μου, αλλά μια μέρα πριν, σε μια βόλτα στην παραλία, ο Δημήτρης έβγαλε το μονόπετρο από την τσέπη του και έπαθα σοκ. Χρειάστηκα λίγα λεπτά για να το συνειδητοποιήσω και να του πω το μεγάλο ναι!», θυμάται η Νικολίνα.
Τελικά, στις 7 Οκτωβρίου του 2017 παντρεύτηκαν στο μικρό, παραλιακό εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στη Λεμεσό. Το παραμυθένιο, λευκό νυφικό της είχε την υπογραφή της Στάλως Θεοδώρου-Complice, και η λεπτομέρεια της σατέν, ροδακινί κορδέλας που έδενε στη μέση το έκανε ακόμη πιο ρομαντικό. Ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι Pal Zileri (από Λονδίνο), οι βέρες τους ήταν από το κοσμηματοπωλείο Spanos Fine Jewelry, ενώ το μονόπετρο της από το Stephanides Jewellery.
Το μακιγιάζ της το επιμελήθηκε η ίδια, αφού είναι makeup artist. Μετά τη γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση στον υπέροχα διακοσμημένο χώρο της «Πυξίδας», στη Μαρίνα της Λεμεσού, με ατμοσφαιρικό φωτισμό από κρεμαστά fairy lights και κεριά, για τα οποία φρόντισε η Splendid Events. Τέλος, ο Βαγγέλης Σπεντζούρας, ο barman, έφτιαχνε κοκτέιλ όλο το βράδυ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις!
Contact our department