ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΟΡΤΑΝΣΙΕΣ

Γεμάτο λευκές ορτανσίες ήταν το γαμήλιο όνειρο του Χριστόδουλου και της Χριστίνας, που το πέρασε στην αιωνιότητα ο φακός του Γιάννου από το Twins Photo Studio. Ένα όνειρο, που έγινε πραγματικότητα μετά από 7 χρόνια δεσμού και μια ξεχωριστή πρόταση γάμου στο Elysium Hotel στην Πάφο.
Έτσι στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, η Χριστίνα φόρεσε το ξεχωριστό Inbal Dror νυφικό της που ήταν σε γραμμή Α, με βαθύ ντεκολτέ και εντυπωσιακή ουρά και έφθασε στην εκκλησία των Αγίων Ομολογητών στη Λευκωσία. Εκεί την περίμενε ο Χριστόδουλος φορώντας το κομψό Dolce & Gabbana κοστούμι του για να της παραδώσει την ανθοδέσμη.
Ορτανσίες με πρασινάδες οριοθετούσαν το διάδρομο της εκκλησίας απ’ όπου θα περνούσε το ζευγάρι για να καταλήξει σε μια αψίδα ίδιας αισθητικής, κάτω από την οποία αντάλλαξαν τις βέρες τους. Τόσο ο χώρος της εκκλησίας, όσο και ο χώρος της δεξίωσης, το Κτήμα Δαφέρμου στα Λεύκαρα, είχαν διακοσμηθεί στα πλαίσια του θέματος του γάμου σε μοντέρνο, κομψό και διαχρονικό στυλ με λευκές και silver πινελιές. Τα λουλούδια επιμελήθηκε ο Μάριος Παναγιώτου –από το ανθοπωλείο Nolmari στη Λάρνακα, ενώ διοργανωτής του γάμου ήταν ο Νικόλας Γεωργίου. Οι μπομπονιέρες ήταν από το κατάστημα Potopia.

 Η γαμήλια τούρτα ήταν από το Boutique Patisserie, ενώ τα κεραστικά ήταν από το El-De Confectionery.

Αργότερα το βράδυ η διασκέδαση κορυφώθηκε και οι καλεσμένοι μπήκαν σε party mood με τη βοήθεια των signature cocktails της barwoman Ματίνας.

Contact our department