ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ROYAL BLUE

Σ’ένα καλοκαιρινό σκηνικό σε Royal Blue και με έντονο το θαλασσινό στοιχείο παντρεύτηκαν η Ελένη Vickers και ο Αλέξανδρος Ταπάκκος. Το γάμο απαθανάτισε ο φωτογράφος Πέτρος Γαλάτης, Galatis Photo Studio.
Μετά από δύο χρόνια δεσμού και μια πρόταση γάμου, που εξέπληξε τη νύφη, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλησίας Παναγίας Παντανάσσης στη Λεμεσό στις 27 Αυγούστου 2015.
Η νύφη φορούσε ένα ξεχωριστό νυφικό Demetrios (Renee Bridal, Λεμεσός) και ξεχωριστά σκουλαρίκια που αγοράστηκαν από τη Βιέννη, όπως και οι βέρες και το δακτυλίδι αρραβώνων, που ήταν επίσης ζαφείρι με διαμάντια. Ο γαμπρός φορούσε στην εκκλησία ένα κομψό κοστούμι Ivergano (Belucci, Λεμεσός), ενώ στο δείπνο, που έγινε την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, φορούσε tuxedo Verdi (Kouross, Λεμεσός).
Φυσικά εκείνο που έκλεψε της εντυπώσεις ήταν τα αυτοκίνητα αντίκες Rolls Royce Silver Cloud III 1965 από το Cool Vintage Limo Services Ltd, τα οποία χρησιμοποίησαν το ζευγάρι για τις μετακινήσεις τους, που ήταν διακοσμημένα με στεφανάκια στα χερούλια των πορτών από το Floralink Floral Creations.
Το Floralink Floral Creations διακόσμησε τόσο την εκκλησία, όσο και τους χώρους της δεξίωσης και του δείπνου με μπλε ορχιδέες, μπλε δελφίνια, μπλε ορτανσίες, eryngium μαζί με παιώνιες και τριαντάφυλλα. Μέχρι και ο φωτισμός στην αίθουσα ήταν σε μπλε χρώμα. Για μπομπονιέρες δόθηκαν μεγάλα κοχύλια Ναυτίλοι από το Old Port Exhibition Centre (παλιό λιμάνι Λεμεσού), μέσα σε royal blue χρώματος κουτιά, κατασκευασμένα ειδικά για το γάμο, με σατέν ivory κορδέλα.
Τα προσκλητήρια του γάμου ήταν σε design μωσαϊκού που αναπαριστούσαν το βυθό της θάλασσας και τα χρώματα του μπλε-τουρκουάζ νερού. Η γαμήλια τούρτα ήταν από το Four Seasons Hotel, ενώ τα κεραστικά από το ζαχαροπλαστείο El-De.
Contact our department