ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΑΝΤΕΛΑ!

Σε ένα αριστοκρατικό, chic και elegant σκηνικό με συνδυασμό χρωμάτων όπως το λευκό/off white και πινελιές ivory και σoμόν, παντρεύτηκαν ο Χρίστος και η Μαριαλένα. Το μυστήριο του γάμου τους, καθώς και η δεξίωση, έγινε στις 2 Ιουλίου 2015 στον υπέροχο και μαγευτικό πράσινο χώρο της Ιεράς Μονής Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Το γαμήλιο δείπνο έγινε στις 4 Ιουλίου στο ξενοδοχείο HILTON.
Η νύφη φορούσε νυφικό Complice - Stalo Theodorou, το οποίο έμοιαζε με φόρεμα με κομψό άνοιγμα στην πλάτη και με διακριτικά μαργαριτάρια στο πίσω μέρος. Ήταν όλο επενδυμένο από μια ιδιαίτερη λεπτοκαμωμένη γαλλική δαντέλα σε χρώμα offwhite και από μέσα είχε ύφασμα σε μπεζ χρώμα, το οποίο του έδινε ένα αριστοκρατικό ύφος.
Το νυφικό διέθετε και μανίκια, στοιχείο που του προσέδιδε ένα chic ύφος (αν και τη δεύτερη μέρα η νύφη αφαίρεσε τα μανίκια και πρόσθεσε στους ώμους μερικά δαντελένια λουλουδάκια). Τα παπούτσια της νύφης ήταν Christian Louboutin. Ο γαμπρός φορούσε ένα κομψό κοστούμι και παπούτσια Hugo Boss.
Ο ανθοστολισμός των δύο χώρων έγινε από το Minimal Flower στο διαχρονικό στυλ του γάμου, ενώ ο καταξιωμένος και επαγγελματίας φωτογράφος του Theo Georgiadis Photography πέρασε τις στιγμές του ζεύγους στην αιωνιότητα.
Στο δείπνο αντί μπομπονιέρας το ζευγάρι επέλεξε να διαθέσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό οργανισμό, στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Έτσι δόθηκε στους καλεσμένους donation card, πάνω στην οποία αναγραφόταν αυτή η πληροφορία. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι πρωίας υπό τις μουσικές του Dj Dinos J.
Contact our department