ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ!

Σ' ένα ρομαντικό, καλοκαιρινό σκηνικό ένωσαν τις ζωές τους ο Γιώργος Θεοχάρους και η Βαλεντίνα Στόκκου. Ο γάμος τους μύριζε έντονα θάλασσα μιας και επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Πάφο, αλλά και να φωτογραφηθούν στο ξενοδοχείο Anassa (photo7studio) και σε ανύποπτο χρόνο στη Μύκονο! (Studio Karamanos)
Η δεξίωση έγινε στο Monte Liza Garden Venue. Τόσο η εκκλησία, όσο και ο χώρος της δεξίωσης είχαν διακοσμηθεί από το Flower Creations by Avgeris.
Χρυσά κηροπήγια διακοσμημένα με ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα και κεριά, συνέθεταν το ξεχωριστό ρομαντικό γαμήλιο σκηνικό. Τα κεραστικά και η τούρτα ήταν από το EL-DE Confectionery, ενώ οι μπομπονιέρες, από το Epipedo Art & Design.
Το αισθησιακό νυφικό με τη γυμνή πλάτη της Ester Haute Couture (αντιπρόσωπος στην Κύπρο ο οίκος νυφικών Gala Montenapoleone), ήταν φτιαγμένο από ξεχωριστή δαντέλα με ημιπολύτιμους λίθους, όλα κεντημένα στο χέρι. Τα νυφικά παπούτσια ήταν Giuseppe Zanotti Design. Ο γαμπρός φορούσε κουστούμι custom made με ύφασμα Christian Dior από το Suit Master.
Contact our department