ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!

Τον πολυτελέστατο γάμο του Ιορδάνη Κωνσταντή και της Μαρίας Χριστοφή, της ελληνοκυπριακής ομογένειας του Λονδίνου, απαθανάτισε με μεγάλη επιτυχία ο φωτογράφος Χρύσανθος Χρυσάνθου από τη Λεμεσό.
Το μυστήριο έγινε στην Εκκλησία των Αγίων Πάντων στο κεντρικό Λονδίνο, παρουσία όλων των αγαπημένων τους προσώπων που ευχήθηκαν στο ζευγάρι κάθε ευτυχία. Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη φορώντας ένα κομψό κοστούμι, δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή Pal Zileri. Η Μαρία συνοδευόμενη από τον πατέρα της έφτασε στην εκκλησία με μια πολυτελή Rolls Royce και έλαμπε μέσα στο χειροποίητο νυφικό της, που ήταν κεντημένο με πολύτιμους λίθους δια χειρός της Ιlana Designs, με συμβολή στο σχεδιασμό της ίδιας της νύφης.
Ο χώρος της εκκλησίας και της δεξίωσης ήταν υπό την επίβλεψη των γνωστών και πετυχημένων διακοσμητών Everything's Covered ενώ τα λουλούδια του γάμου επιμελήθηκε το ανθοπωλείο Maison Des Fleurs. Η δεξίωση για τους 500 καλεσμένους δόθηκε στο πολυτελές Connaught Rooms του κεντρικού Λονδίνου, όπου οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι ενέμπνευσαν τον Χρύσανθο Χρυσάνθου για να ποζάρει το ζευγάρι με φόντο την υπέροχη αρχιτεκτονική του κτιρίου.
Με την είσοδο στην αίθουσα το ευτυχισμένο ζευγάρι έκοψε την εντυπωσιακή τούρτα που παρασκεύασε το εργαστήρι Carmen Tarry και ακολούθως άνοιξαν το χορό. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα.
Contact our department