ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΕΝΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΓΑΜΟΣ

Σε ένα σκηνικό με έντονο το χρώμα του μπορντό στα χειμερινά λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες, παντρεύτηκαν ο Κούλλης Παύλου και η Ονόφρη Οικονόμου στις 2 Ιανουαρίου του 2016. Τόσο η εκκλησία του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, όσο και ο χώρος της δεξίωσης στο Κτήμα Μακένζυ, διακοσμήθηκαν από το Gloo & Oshy. 
Ο φωτογράφος από το Twins Photography Cinematography φρόντισε με επαγγελματικό τρόπο ώστε όλες οι όμορφες στιγμές του ζεύγους να περάσουν στην αιωνιότητα.
Το κομψό, αισθησιακό νυφικό ήταν από το ατελιέ Λένια Υψηλή Ραπτική στη Λεμεσό. Το μακιγιάζ της νύφης το είχε επιμεληθεί η μακιζιέζ Andrea Yiassemi (της εταιρείας Mac). Από την άλλη ο γαμπρός, φορούσε ένα κομψό κοστούμι από το κατάστημα No Name. Τα κοσμήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο γάμο ήταν από το κοσμηματοπωλείο Ανδρέας Αλεξάνδρου.

Η τριών επιπέδων γαμήλια τούρτα σε λευκό και χρυσό, αλλά και τα κεραστικά ήταν από το  El - De. Αξίζει να σημειωθεί πως οι μπομπονιέρες ήταν χειροποίητη δημιουργία της νύφης.

Το highlight της βραδιάς ωστόσο, σύμφωνα με το ζεύγος ήταν όταν τραγούδησε η αδερφή του γαμπρού, η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, αλλά κι όταν χόρεψαν οι κουμπάροι, αφιερώνοντας το χορό στη νύφη.

Contact our department