ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

ACROPOLIS GROUP


Λεωφ. Νίκης 8, Γ-Δ, Λευκωσία


Το Acropolis Group σας καλωσορίζει στον διαδικτυακό μας χώρο μέσω της ιστοσελίδας www.gamosmagazine.com.cy. Με ιδιαίτερη επιμονή, γνώση χρόνων και μεράκι σας παρουσιάζουμε την προσφορά μας στον χώρο της σίτισης. Στο περιεχόμενό της ιστοσελίδας θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε για να υλοποιήσουμε την δεξίωση σας (κάθε είδους).
Χώροι υψηλής αισθητικής, με την ασφάλεια του ISO 22000 / HACCP, με πλήθος ποιοτικών υπηρεσιών και μενού. Η αγάπη του ιδιοκτήτη, Χριστόφορου Θεοδοσίου, για τον χώρο του φαγητού και τον τόπο του, τον οδήγησε στην δημιουργία του Acropolis Group, για την επαγγελματική & ιδανική εξυπηρέτησή σας. Ντύνοντας με φωτεινά χρώματα τις στιγμές σας, προσφέροντας χώρους καθώς και ποιοτικές και ασφαλείς υπηρεσίες για τα όνειρα μικρών και μεγάλων.
Σ’ ένα κόσμο που το πιο σημαντικό για εμάς είστε εσείς και η πραγματοποίηση των ονείρων σας!!!

ΚΤΗΜΑ ΟΝΕΙΡΩΝ
Ένας μικρός επίγειος παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από τη Λευκωσία σας υποδέχεται για να φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου δεξιώσεις. 
Ένας πραγματικά ονειρικός χώρος, έκτασης 5800τμ, αποτελούμενος από παραμυθένιους κήπους, καλυμμένος εξ’ ολοκλήρου από γρασίδι, ελιές, τριανταφυλλιές και βουκαμβίλιες, προσφέροντας μοναδική αισθητική, συνθέτει την τέλεια συνταγή ενός μοναδικού τοπίου ώστε να πραγματοποιήσετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, να μοιραστείτε τη χαρά της βάφτισης του παιδιού σας ή να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε δεξίωση εσείς επιθυμείτε αντάξια των προσδοκιών σας. 
Η χωρητικότητα είναι για 1500 άτομα BUFFET και 5000 άτομα COCKTAIL.
ΤΗΛ: 77777230, 99394444  ΔΙΕΥΘ.: Αθηνών 1, Βιομηχανική Εργατών, Λευκωσία

ΚΤΗΜΑ ΟΝΕΙΡΩΝ OUTSIDE CATERING
Η αγάπη σας για το κτήμα ονείρων μάς βοήθησε να εξελιχθούμε και να δημιουργήσουμε το Ktima Oniron outside catering.
H έμπειρη ομάδα μας δημιουργεί καινοτόμα μενού και λύσεις εκδηλώσεων που αντικατοπτρίζουν το γούστο, το στυλ και την προσωπικότητά σας.
ΤΗΛ: 77777230  ΔΙΕΥΘ.: Λεωφ. Νίκης 8, Γ-Δ Λευκωσία   
 
ACROPOLIS HILL RESTAURANT
Σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στο πράσινο, εμπνευσμένο από την παράδοση και την αγάπη για το καλό φαγητό, το Acropolis Hill στους Καπέδες, προσφέρει καθημερινές στιγμές χαλάρωσης και γαστρονομικές απολαύσεις.
Αυτό που κάνει μοναδικό το Acropolis Hill, εκτός από την τοποθεσία και τον χώρο, είναι ότι κρατάει προσιτές τις τιμές διατηρώντας πάντα σταθερή την ποιότητα του.
Με την πρόσφατη ανακαίνιση του το Acropolis Hill, είναι πάντα ένας από τους πιο περιζήτητους χώρους για να μοιραστείτε τις πιο ξεχωριστές στιγμές σας με φίλους και οικογένεια. 
Με χωρητικότητα 600 άτομα BUFFET και 1000 άτομα COCKTAIL, γίνονται δεξιώσεις αρραβώνων, γάμου και βάφτισης όλον το χρόνο.
ΤΗΛ: 22 542229  ΔΙΕΥΘ.: Γρηγόρη Αυξεντίου 1, Καπέδες, Λευκωσία

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department