ΧΩΡΟΙ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

EPISKOPI DIAMOND HALL


+357 99 579011, 25 934672

Επισκοπή 14ος Δρόμος, Λεμεσός


Ο πολυχώρος Episkopi Diamond Hall είναι μια πολυμορφική κλιματιζόμενη αίθουσα στην Επισκοπή Λεμεσού, έτοιμη να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο εσωτερικός χώρος ξεχωρίζει για τη διακόσμησή του δημιουργώντας το ιδανικό σκηνικό για κάθε εκδήλωση. Διαθέτουμε άνετο χώρο στάθμευσης, τελευταίας τεχνολογίας σύστημα προβολής, με μόνιμα εγκατεστημένη οθόνη και σύγχρονη ηχητική εγκατάσταση. Στόχος μας είναι να πραγματοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, προσφέροντάς σας την καλύτερη αρχή στο καινούργιο μονοπάτι της ζωής σας!
Το Episkopi Diamond Hall προσφέρει μενού με μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών από φρέσκα υλικά. Από ελαφριά και υγιεινά μέχρι πλούσια και χορταστικά, τα μενού μας προσφέρουν επιλογές που εξασφαλίζουν την επιτυχία των εκδηλώσεών σας. Σε συνεργασία με σας, δημιουργούμε φανταστικά πιάτα για την εκδήλωσή σας, από μεγάλες δεξιώσεις μέχρι μικρά επαγγελματικά δείπνα, με ασύγκριτη εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια. 
Οι αναμνήσεις από το γάμο σας θα διαρκέσουν μια ζωή, και στο Episkopi Diamond Hall θα εξασφαλίσουμε την τελειότητά τους. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε παραμυθένιες εμπειρίες για σας και τους καλεσμένους σας! Εμπιστευθείτε την έμπειρη ομάδα μας και ο γάμος σας θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες! Υποσχόμαστε μια βραδιά που θα αποτυπωθεί στη μνήμη όλων!
Καλέστε μας άμεσα στο 99579011 για να κλείσετε το ραντεβού σας και να ξεναγηθείτε στους χώρους μας!
 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department