ΗΧΟΣ | ΦΩΤΙΣΜΟΣ | EFFECTS

RECITAL THEAMA KAI POLITISMOS


Ελευθέριου Βενιζέλου 27, Τσέρι, 2480, Λευκωσία


Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1998 στην Κύπρο. Με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση μας το 2007 επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας στην Αθήνα και το 2018 στα όμορφα ελληνικά νησιά των Κυκλάδων, με εξειδίκευση στη φωτιστική διακόσμηση για γαμήλια και άλλα πάρτυ. Με την 20ετή εμπειρία μας, εγγυόμαστε την καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα για τους πελάτες μας. 
Πιστεύουμε ότι ο φωτισμός δεν είναι απλά φως. Πολλοί χώροι, που μπορούν να φιλοξενήσουν γαμήλια δεξίωση, δείπνο γάμου ή διάφορα γεγονότα, παρουσιάζουν σοβαρό μειονέκτημα. Χρησιμοποιούν το φωτισμό τους μόνο για να φωτίζουν το σκοτάδι. Ωστόσο, ο φωτισμός έχει απεριόριστες χρήσεις και λειτουργίες ως στοιχείο διακόσμησης. Σας επιτρέπει να υπογραμμίζετε σημεία που αξίζουν να αναδείξετε, καθώς και να αποκρύψετε τυχόν ατέλειες στην περιοχή. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε ολόκληρο το δωμάτιο ή την εξωτερική περιοχή με το χρώμα της επιλογής σας. 
Μια απλή λεπτομέρεια, όπως ένα σύστημα φωτισμού για την πίστα, ανεβάζει την ψυχολογία των καλεσμένων, ενισχύοντας τη διάθεση για διασκέδαση. Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και για τη δική σας ασφάλεια, χρησιμοποιούμε πάντα εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας (LED) εγκατεστημένο στο χώρο από επαγγελματίες τεχνικούς.
 Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους ειδικούς στο τομέα και στόχο έχει να σας προσφέρει μια εξατομικευμένη εμπειρία και να εξασφαλίζει τα βέλτιστα αποτελέσματα για σας και τους καλεσμένους σας.

Our services:

Professional Lighting
Professional Sound
Huge variety of Chandeliers
String Lights – Festoon Lights – Bistro Lights
Edison Bulbs – Hanging Lights
Fairy Lights (curtain and string)
Moving Heads/Disco Lights/Laser Show
Disco Balls/Mirror Balls
Fog/Smoke/Haze machines
Ice and Snow machines
Gazebos/Arches/Wooden Structures/Tents/Canopys
Drapes, Drops, Curtains and Textiles
Led Objects (Floating led balls, Led bars, Led high tables)
Stages/Flooring/Decking
Dance Floors (all colours)
Panels and Mirrors
TV (Plasma and LED)
Video Walls, Screens and Projectors (any size)

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department