ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ARTHUR MURRAY FRANCHISED DANCE STUDIO – CYPRUS


Λεωφόρος Μακαρίου 73, 1070 Λευκωσία, Κύπρος, Πύργος Μεθώνης, Ισόγειο


Ο Άρθουρ Μάρεϊ είναι ο ηγέτης στη βιομηχανία χορού, με περισσότερες από 280 σχολές σε όλο τον κόσμο από το 1912.
107 χρόνια και οι σχολές χορού του Άρθουρ Μάρεϊ συνεχίζουν να αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων μέσω του χορού.
Στα στούντιο χορού του Άρθουρ Μάρεϊ παρέχουμε μια κοινωνική ατμόσφαιρα όπου θα συναντήσετε ομοϊδεάτες ανθρώπους και θα απολαύσετε το χορό με το σύντροφό σας, τους φίλους και τους δασκάλους σας. Ballroom & Λάτιν μαθήματα χορού είναι διαθέσιμα για όλους. Οι εκπαιδευτές χορού μας είναι παθιασμένοι και καθοδηγούμενοι έτσι ώστε να συνεργαστούν με τους μαθητές τους ένας-προς-έναν για να εξασφαλίσουν ότι θα επιτύχουν όλους τους στόχους τους, είτε αυτό είναι λίγη διασκέδαση είτε να ανταγωνιστούν στον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού του Άρθουρ Μάρεϊ.
Ξεκινήστε με έναν από τους αφοσιωμένους επαγγελματίες μας σήμερα και ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια.
Το να ξεκινήσεις είναι τόσο εύκολο όσο ποτέ, μην είσαι αυτός που κάθεται, ενώ οι άλλοι χορεύουν όλη τη νύχτα γύρω σου. Το στούντιο μας είναι ένα υπέροχο μέρος που προσφέρει μια σειρά από προγράμματα χορού κατάλληλα για οποιαδήποτε ηλικία και οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας. Είτε έχετε μια ειδική περίσταση ή προετοιμάζεστε για το γάμο σας, τους επίσημους χορούς ή τους κοινωνικούς χορούς, προγραμματίστε μαθήματα με τους δασκάλους μας για να εντυπωσιάσετε τους πάντες στο επόμενο μεγάλο γεγονός. Ο Ballroom χορός είναι ένας διασκεδαστικός, συναρπαστικός τρόπος για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ξεπεράσετε τη ντροπή, να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση, να γυμναστείτε και να παραμείνετε υγιείς!
Πώς να Ξεκινήσεις στη Σχολή Χορού Άρθουρ Μάρεϊ;
Στη συνέχεια, θα πρέπει να κάνετε κράτηση για συμβουλευτική συνάντηση. Στο πρώτο σας μάθημα θα μάθετε τα πρώτα και σημαντικότερα βήματα για κάθε χορό που έχετε επιλέξει. Θα χορέψεις αμέσως, από το πρώτο κιόλας μάθημα! Ακόμα και αν δεν έχετε ιδέα ποιους χορούς θέλετε να μάθετε, οι ειδικοί εκπαιδευτές μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τους χορούς που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Και αν έχεις ήδη κάποια εμπειρία χορού, τέλεια! Χόρεψε λίγο για τον εκπαιδευτή σου και θα ξεκινήσει από το επίπεδο που είσαι!  Μόλις τελειώσει  το συμβουλευτικό μάθημα, ο εκπαιδευτής σας θα σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.
Σήμερα, μέσω μιας ισορροπημένης μεθόδου διδασκαλίας που περιλαμβάνει ιδιωτικά μαθήματα, ομαδικά μαθήματα και μαθήματα εξάσκησης, η διαχρονική μέθοδος διδασκαλίας του Άρθουρ Μάρεϊ θα σας κάνει να χορεύετε σε χρόνο μηδέν, ακόμα και μετά το πρώτο σας μάθημα. Αυτές οι μέθοδοι σας επιτρέπουν να μάθετε τα πάντα, από τον παραδοσιακό Ballroom χορό μέχρι Ντίσκο; Τανγκό, Λίντι Χοπ και ακόμα και Ναϊτ Κλαμπ  μέχρι και Λάτιν χορούς.
Στον Άρθουρ Μάρεϊ, δεν σας διδάσκουμε μόνο χορό... Σας βοηθάμε να ζήσετε τα όνειρά σας!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department