ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

OH SNAP PHOTOBOOTH CYPRUS


+357 70009051

Παναγιώτη Γεωργιάδη , Στρόβολος , Λευκωσία


10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ PHOTO BOOTH ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΣ  Το photo booth αποτελεί μία φανταστική ιδέα για τη διασκέδαση των καλεσμένων του γάμου σας και η ομάδα της Oh Snap Photobooth Cy μας εξηγεί γιατί θα πρέπει και εσείς να επιλέξετε να έχετε αυτή την καταπληκτική υπηρεσία στη δική σας δεξίωση γάμου!

Διασκέδαση: Η ενοικίαση ενός photobooth είναι η πιο οικονομική υπηρεσία (συγκριτικά με τα έξοδα του γάμου) η οποία προσφέρει την μεγαλύτερη διασκέδαση για τους καλεσμένους.

Αμεσότητα:  Η φωτογραφία εκτυπώνεται σε μερικά δευτερόλεπτα και έτσι οι καλεσμένοι σας έχουν άμεσα και χειροπιαστά ένα ενθύμιο από την εκδήλωσή σας.

Κλέβει την παράσταση: Αναμφισβήτητα μαγνητίζει τα βλέμματα και γίνεται επίκεντρο της εκδήλωσής σας δημιουργώντας ακόμα και ουρές…. για τη φωτογράφιση.

Μοναδικές εκτυπώσεις – Μοναδικές αναμνήσεις: Δώστε το δικό σας ύφος και στυλ στη φωτογραφία που εκτυπώνεται καθώς και στο φόντο της εκτύπωσης – green screen background. Επιλέξτε τα χρώματα, τα λογότυπα ακόμα και το σλόγκαν (moto) που θέλετε να συνοδεύουν τη φωτογραφία της εκδήλωσής σας!

Βιβλίο Ευχών: Μια φανταστική ιδέα είναι το βιβλίο ευχών όπου μετά από κάθε φωτογράφιση οι καλεσμένοι αφού κολλήσουν την φωτογραφία τους, μπορούν να κάνουν και μια αφιέρωση δίπλα στην φωτογραφία. Τι καλύτερο….. Το επόμενο πρωί με τον καφέ σας θα χαζεύετε ένα βιβλίο γεμάτο με ευχές και φωτογραφίες!

Φωτογραφικά Αξεσουάρ: Αστεία μουστάκια, γυαλιά, καπέλα αλλά και signs με ατάκες θα δώσουν άλλη αίσθηση στο πάρτυ σας!

Για όλες τις ηλικίες!!! Σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στη νεολαία αλλά σε όλους τους καλεσμένους οι οποίοι θέλουν να διασκεδάσουν!

Υψηλή ποιότητα: Τα σύγχρονα photobooths διαθέτουν υψηλό φωτογραφικό και εκτυπωτικό εξοπλισμό ώστε να σας προσφέρουν φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Contact our department