ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η νέα χρονιά για τις νυφικές ανθοδέσμες ακροβατεί ανάμεσα σε μινιμαλιστικά μπουκέτα και bold συνθέσεις, που δεν υπακούουν σε κανένα κανόνα. Οι παλ συνθέσεις με τις σομόν χρυσές και μπεζ αποχρώσεις ανήκουν σίγουρα στις τάσεις της νέας χρονιάς. Για άλλη μια φορά οι παιώνιες και τα baby roses αποτελούν βασικό κομμάτι των συνθέσεων ενώ την εμφάνιση τους κάνουν κλωνάρια βαμβακιού και πολλά είδη άγριων λουλουδιών που παραπέμπουν σε μπουκέτα που ξεπήδησαν από τους αγρούς.
Η κυρίαρχη τάση του 2019 θέλει τις ανθοδέσμες να τραβούν τα βλέμματα χωρίς να υπακούουν στους κανόνες που τόσα χρόνια είχαμε συνηθίσει.
Ανάλογα με το ύφος του γάμου σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε tropical μπουκέτα με monstera και υάκινθους ή πολύχρωμες συνθέσεις με εξωτικές ορχιδέες σε έντονες αποχρώσεις.
Η minimal διάθεση είναι και αυτή ευδιάκριτη με elegant μπουκέτα που αρκούνται σε λίγα μόλις λουλούδια για όλους εσάς που επιθυμείτε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο γάμο σας.
Όσο για τους χρωματισμούς, ο κατεξοχήν συνδιασμός λευκού-πράσινου συνεχίζει να είναι παρών, παράλληλα όμως οι γήινοι τόνοι έχουν έρθει για να μείνουν. Τα αποξηραμένα λουλούδια, τα pampas grass, τα παχύφυτα αλλά και τα λουλούδια του αγρού είναι μερικά μόνο από τα λουλούδια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη νυφική σας ανθοδέσμη το 2019.
Δείτε τις φωτογραφίες που συλλέξαμε για σας και εμπνευστείτε για τη δικιά σας ξεχωριστή σύνθεση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.