ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

FOOD2IMPRESS ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ποταμού 42, Δάλι , 2572, Λευκωσία
+357 77770577
Wedding reception dinner decorated by Food2Impress Catering, in blue and silver colours with table flowers.
View Gallery 27 Photos
Wedding reception dinner decorated by Food2Impress Catering, in blue and silver colours with table flowers.

Food2Impress: Η κάθε διοργάνωση για εμάς είναι μοναδική

Ένας ρομαντικός γάμος σε ένα πανέμορφο κήπο. Μια δεξίωση σε μια έπαυλη της Κύπρου. Ένα κοκτέιλ ή και ένα εταιρικό πάρτι. Κοινός παρονομαστής σε κάθε διοργάνωση μας είναι το νόστιμο φαγητό, η καταπληκτική παρουσίαση και το επαγγελματικό service της Food2impress Catering.

Για εμάς
Μια φανταστική ομάδα από έμπειρο προσωπικό, σεφ με πάθος στο να δημιουργεί τα πιο φανταστικά και νόστιμα μενού και διοργανωτές που θα σας βοηθήσουν στις αποφάσεις. Το προσωπικό μας είναι ντυμένο σε τρεις παραλλάγες στολών (αναλόγως της διακόσμησης σας), ευγενικό, πρόθυμο και πλήρως ενημερωμένο για τις δικές σας απαιτήσεις.

Μενού
Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της Κυπριακής αγοράς προτείνουμε κάποια μενού όχι τόσο για να διαλέξετε όσο για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε ένα μενού τόσο μοναδικό όσο εσάς.

Γάμοι
Απ όλα τα γεγονότα της ζωής δεν υπάρχει πιο σημαντικό από αυτό του γάμου. Είτε είναι η εκκλησία, είτε οι κήποι της, είτε το σπίτι σας, προσεγγίζουμε τον γάμο σας με τις πιο δημιουργικές, καλλιτεχνικές ικανότητες μαγειρικής για να δημιουργήσουμε και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας αλλά και των επισκεπτών σας.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FOOD TO IMPRESS EQUIPMENT ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ FOOD2IMPRESS ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ