ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

POSEIDONIA BEACH HOTEL

Περιοχή Αμαθούς, P.O. Box 51206, 3502, Λεμεσός
+357 25321000
View Gallery 29 Photos
Wedding table and a "LOVE" sign with lights at Poseidonia Beach Hotel in Cyprus.

Poseidonia Beach Hotel

Γιορτάστε τη ξεχωριστή μέρα του γάμου σας στο Poseidonia Beach Hotel!

Το Poseidonia Beach Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο σε πλεονεκτική θέση στο κόλπο της Λεμεσού, περιτριγυρίζεται από εκπληκτικά διαμορφωμένους κήπους και διαθέτει ειδυλλιακούς χώρους (εσωτερικούς και εξωτερικούς) για να φιλοξενήσει τις σημαντικές σας δεξιώσεις.

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει μενού με μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών από φρέσκα υλικά. Από ελαφρά και υγιεινά μέχρι πλούσια και χορταστικά, τα μενού μας προσφέρουν επιλογές που εξασφαλίζουν την επιτυχία των εκδηλώσεών σας χωρίς ταλαιπωρία. Ο εξαιρετικός μας Chef και η ομάδα του ξεχωρίζουν για τη δημιουργία φανταστικών πιάτων για την εκδήλωση σας, από μεγάλες δεξιώσεις μέχρι μικρά επαγγελματικά δείπνα, με ασύγκριτη εξυπηρέτηση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Οι αναμνήσεις από το γάμο σας θα διαρκέσουν μια ζωή, και αν μας επιστευτείτε θα εξασφαλίσουμε την τελειότητά τους. Με την καταπληκτική θέα στη θάλασσα, τη θαυμάσια επιλογή γαμήλιων χώρων δεξιώσεων, ελκυστικά μενού, εξαίρετη παρουσίαση, και μια ομάδα αφιερωμένη στο σχεδιασμό γάμων, ο γάμος σας στο Poseidonia Beach Hotel θα ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες!