ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ONCE UPON A TIME

Παπανικολή 23, 6053 Λάρνακα
+357 24660530, +357 99800521
Strapless, sheer wedding dress, designed by Once Upon A Time in Cyprus.
View Gallery 30 Photos
Strapless, sheer wedding dress, designed by Once Upon A Time in Cyprus.

Once Upon A Time

Ο οίκος νυφικών Once Upon A Time είναι εδώ για να κάνει το όνειρο σας πραγματικότητα. Οι νύφες μας έχουν μάθει τη μαγεία του Once Upon A Time μέσα από τον επαγγελματισμό μας και το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε. Ταξιδεύουμε παντού για να σας φέρουμε την τελευταία λέξη της Ευρωπαϊκής μόδας στον χώρο των νυφικών, πάντοτε πρώτη στην ποιότητα και την ομορφιά, για όλα τα γούστα.

Κατανοούμε ότι ο καθένας από εμάς έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και φροντίζουμε να σας ακούσουμε προσεκτικά για να σας καθοδηγήσουμε στο τέλειο φόρεμα, αυτό των ονείρων σας. Η προσοχή μας στη λεπτομέρεια είναι ασύγκριτη, η νυφικός μας σύμβουλος προσφέρει τη δική της προσωπική προσοχή για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι το νυφικό και η ημέρα του γάμου σας θα σας μείνει αλησμόνητη.

Η κάθε γυναίκα, η κάθε νύφη είναι μοναδική και είμαστε δίπλα σας στο κάθε βήμα αυτής της όμορφης διαδρομής, από την ημέρα που θα επιλέξετε το νυφικό σας μέχρι τη μεγάλη αυτή ημέρα που θα το φορέσετε. Κάνετε αυτό το μοναδικό ταξίδι μαζί μας και δείτε πώς γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα.

Sign Up For Our Newsletter

Real weddings, trendy ideas and the best wedding vendors and venues in Cyprus, directly in your inbox!