ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

TSIROPOULOS JEWELRY

Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 3, 1075, Λευκωσία
+357 22518130
View Gallery 30 Photos

Tsiropoulos Jewelry

Η εταιρεία μας
Ιδρύθηκε το 1994 στη Λευκωσία από τον Άρη και την Άντρη Τσιρόπουλος. Η διαφάνεια και η ακεραιότητα είναι ύψιστης σημασίας για εμάς, καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικής ποιότητας κοσμήματα στους πελάτες μας, ισότιμα με τη διαφάνεια των εκθαμβωτικών διαμαντιών και πολύτιμων λίθων μας.
Εξελίσσοντας μια κλασική τέχνη, καλλιεργούμε τάσεις και επιθυμίες. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο και τη γνώση, εστιάζουμε στα πολύτιμα υλικά και δημιουργούμε αριστουργήματα. Πραγματοποιούμε έτσι όνειρα που έχουν διαχρονική αξία και μπορούν να θεωρηθούν ως επένδυση. Το κόσμημα μετατρέπεται σε σύμβολο προσωπικής αισθητικής και αναφαίρετο κομμάτι της τέχνης της κοσμηματοποιϊας.

Το Γεμολογικό εργαστήριό μας
Ο Άρης Τσιρόπουλος είναι πρωτοπόρος στον τομέα του, καθώς είναι έμπειρος Επαγγελματίας Γεμολόγος της Διεθνούς Εταιρείας Γεμολογίας (I.G.S.) που διασφαλίζει και διατηρεί τις αξίες όλων των πολύτιμων λίθων, καθώς είναι ειδικός στα διαμάντια και είναι ο ιδρυτής του Cyprus Gemological Laboratory, CGL. Ως εκ τούτου, εκδίδει έγκυρα και αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, με απόλυτη υπευθυνότητα και πλήρη σοβαρότητα στο όνομα της επιστήμης της Γεμολογίας.
Το CGL είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία και όργανα ακριβείας. Έχοντας προσωπική εμπειρία, τεχνογνωσία και συνεργάτες σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις εξόρυξης διαμαντιών, έχουμε τη δυνατότητα να προμηθεύουμε την αγορά με διαμάντια και κοσμήματα εγγυημένης ποιότητας και αυθεντικότητας που ικανοποιούν όλα τα υψηλά πρότυπα που έχουν τεθεί.

Το όραμά μας
Στοχεύουμε στην ποιότητα, την εξατομίκευση και την αυθεντικότητα. Η γνωριμία με την πελατεία μας σε προσωπικό επίπεδο είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Από τη διαδικασία επιλογής ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων, βέρων, μέχρι ένα δώρο επετείου ή baby shower, ή οποιουδήποτε άλλου κοσμήματος για σας ή για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσκαλούμε τους πελάτες μας να ξεκινήσουν μαζί μας ένα μαγικό ταξίδι, που αφήνει την ευτυχία και την αγάπη τους να λάμψει μέσα από τα διαχρονικά μας κοσμήματα.

Οn line shop https://tsiropoulos.net/