ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

TSIROPOULOS JEWELRY

Λεωφόρος Τζων Κέννεντυ 3, 1075, Λευκωσία
+357 22518130
View Gallery 21 Photos

Tsiropoulos Jewelry

Η εταιρεία Άρης Τσιρόπουλος ΛΤΔ έκανε τα πρώτα της βήματα το 1990, με την εισαγωγή και εμπορία διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων στη χονδρική πώληση και μετά στο λιανικό εμπόριο με τη δημιουργία του Κοσμηματοπωλείου Tsiropoulos Diamonds.

Εξελίσσοντας μια κλασσική τέχνη, παράγουμε τάσεις και επιθυμίες. Δίνουμε έμφαση σε πολύτιμα υλικά με τη δύναμη του ταλέντου και με το μέτρο της γνώσης δημιουργούμε κομψοτεχνήματα. Το κόσμημα μετατρέπεται σε ένα σύμβολο προσωπικής αισθητικής και σ’ ένα αναφαίρετο κομμάτι της προσωπικότητας αυτού που το φορά… και αυτού που το διαλέγει.

Στο Κοσμηματοπωλείο Τσιρόπουλος αλλάξαμε τον ορισμό του κοσμήματος. Όχι μόνο με τολμηρούς σχεδιασμούς και συνθέσεις που καθόρισαν νέα επίπεδα αξιών αλλά και με μια διαφάνεια εφάμιλλη των υπέροχων διαμαντιών μας, τα οποία μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της τέχνης του κοσμήματος.
Έτσι πραγματοποιούμε όνειρα με διαχρονική προστιθέμενη αξία και ως επένδυση!

Το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με μοντέρνα σύγχρονη τεχνολογία και με όργανα ακριβείας. Με προσωπική εμπειρία και τεχνογνωσία, με συνεργάτες σε όλα τα κέντρα παραγωγής και τις πλούσιες παραδοσιακές πηγές εξόρυξης και επεξεργασίας των διαμαντιών σε Δύση και Ανατολή έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στην αγορά Διαμάντια και κοσμήματα υψηλών απαιτήσεων με εγγυημένη την αυθεντική ποιότητα και τη γνησιότητα τους.

Ο κύριος Άρης Τσιρόπουλος είναι Επαγγελματίας Γεμολόγος (I.G.S CERTIFICATE NO.103603) που εγγυάται και διαφυλάττει τις αξίες όλων των πολύτιμων λίθων με υψηλή εξειδίκευση στα διαμάντια. Ως αποτέλεσμα τούτου είναι η έκδοση έγκυρων και αναγνωρισμένων πιστοποιητικών με απόλυτη ευθύνη και σοβαρότητα εν ονόματι της επιστήμης της Γεμολογίας.

Οn line shop https://tsiropoulos.net/