Οι γαλλίδες είναι γνωστές για την αβίαστη, διακριτική κομψότητά τους. Για το ότι φοράνε μόνο ότι ταιριάζει στην προσωπικότητά τους. Έστω κι αν προτάσσει το αντίθετο η μόδα. Αν λοιπόν θέλετε αυτό το «je ne sais quoi» στυλ που έχουν οι γαλλίδες, τότε μελετήστε τα πιο κάτω για ένα tres chic παριζιάνικο νυφικό λουκ.

ΣΤΥΛ
Οι γαλλίδες θέλουν σε όλες τις περιπτώσεις, και ειδικά στο γάμο τους, να νιώθουν ο εαυτός τους, κι όχι να μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο. Αν για παράδειγμα η μέλλουσα νύφη είναι πιο αθλητικός τύπος, θα επιλέξει μια μεταξωτή φούστα με ένα crop top για να νιώθει άνετη. Αν είναι ρομαντική θα επιλέξει ένα δαντελένιο φόρεμα με μικρή ωστόσο ουρά. Κυρίως όμως αναζητάνε την απλότητα. Εξάλλου, «το λίγο είναι πολύ» είναι το μάντρα του στυλ κάθε γαλλίδας, το οποίο ισχύει και στους γάμους τους.

ΣΙΛΟΥΕΤΑ
Οι παριζιάνες νύφες γενικά ψάχνουν για εύκολες σιλουέτες, νυφικά που φοριούνται με άνεση όπως τα τύπου slip, με χαλαρή φούστα, με μέση, σε γραμμή A και μικρή ουρά.

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ
Αν θέλετε και εσείς όπως τις γαλλίδες να πάρετε έμπνευση τότε ξοδέψτε χρόνο σε γαμήλια blogs, στις σελίδες του Pinterest και στο Instagram. Φυσικά στην τελική οι γαλλίδες κρατάνε μια απόσταση από τις τάσεις και τις επιρροές από διασημότητες. Γνωρίζουν τόσο καλά τον εαυτό τους, που κανείς δεν μπορεί να τις πείσει ότι τους ταιριάζει ένα φουσκωτό, υπερβολικό νυφικό εάν δεν είναι του στυλ τους.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ
Προτιμήστε δαντέλα Calais, ειδικά στο ύφασμα που θα καλύψει τα χέρια ή τη γυμνή πλάτη. Επίσης τα ανάλαφρα μεταξωτά κρεπ ή τα εξολοκλήρου με δαντέλα φορέματα είναι από τα πιο δημοφιλή στη χώρα του έρωτα. Αν θέλετε να έχετε και βέλος, τότε προτιμήστε να είναι κάτι πολύτιμο, με μεταξωτό τούλι και δαντέλα Calais, κάτι που οι γαλλίδες προτιμούν ώστε να μπορούν να το χαρίσουν από γενιά σε γενιά.

Η ΑΙΣΘΗΣΗ
Να νιώθετε άνετες μέσα στο νυφικό σας, όπως και στα ρούχα σας! Κανόνας που φαίνεται πως περνάει από μητέρα σε κόρη στη Γαλλία.  Αφήστε τις υπερβολές για τα καρναβάλια.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Απλά, φυσικά και επιμελώς ατημέλητα. Οι γαλλίδες αποφεύγουν τα έντονα στιλιζαρισμένα μαλλιά, τις τρέσες και ο,τιδήποτε προσδίδει ένα ψεύτικο αποτέλεσμα.

Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Οτιδήποτε επιδεικτικό αφήστε το στην άκρη. Προτιμήστε φορέματα που αφήνουν γυμνή την πλάτη και νυφικά με ντελικάτα τελειώματα που τα κάνουν να μοιάζουν πολύτιμα. Γενικά προτιμήστε νυφικά που χαρακτηρίζονται από λεπτότητα.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Όσο λιγότερα, τόσο το καλύτερο. Ένα από τα αξεσουάρ που λατρεύουν είναι το βέλος, μιας και προσδίδει μαγεία στο νυφικό.

No Comments Yet

Comments are closed