ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αν και θα μπορούσαν να είναι υπέροχα γλυπτά, που άλλοτε ακολουθούν τις νόρμες της απόλυτης τάσης της εποχής, που δεν είναι άλλη από τις μίνιμαλ γραμμές, και άλλοτε παραπέμπουν σε πιο μπαρόκ συνθέσεις με εντυπωσιακά χρώματα και σχέδια, οι γαμήλιες τούρτες κλέβουν τις εντυπώσεις για άλλη μία χρονιά!!

Οι χρωματισμοί αγαπούν φέτος την παλέτα των παλ αποχρώσεων όπως άλλωστε και τα νυφικά των διάσημων οίκων μόδας, όπως αυτά παρουσιάστηκαν στην εβδομάδα μόδας πριν από λίγο καιρό. Μπορεί τα εντυπωσιακά φυσικά λουλούδια, όπως οι ντάλιες, τα τριαντάφυλλα, τα παχύφυτα να έχουν την τιμητική τους, δεν λείπουν όμως από τη διακόσμηση τα φρέσκα φρούτα και οι “μάγοι” της ζαχαροπλαστικής, που δεν είναι άλλοι από τις ζαχαρόπαστες, τις βουτυρόκρεμες, τις φλούδες σοκολάτες σε διάφορους χρωματισμούς, και τα βρώσιμα μελάνια. Το αποτέλεσμα, όπως βλέπετε και μόνοι σας, εκπληκτικό! Οι ανάγλυφες επιφάνειες σε κάθε λογής σχέδιο είναι επίσης αναμφίβολα μία από τις τάσεις του 2019. Τούρτες σε απόλυτη αρμονία με το νυφικό σας ή ακόμα και σε απόλυτη αντίθεση, χρωματική αλλά και ύφους. Τούρτες σε κάθε λογής γεωμετρικό σχέδιο, αλλά και τούρτες τελείως αντισυμβατικές.
Εμείς συγκεντρώσαμε μερικές μόνο από τις αγαπημένες μας επιλογές και σας καλούμε να εμπνευστείτε για να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική γαμήλια τούρτα, με τη βοήθεια των εξαιρετικών επαγγελματιών του χώρου, που υπάρχουν στην Κύπρο και που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.